Selena Gomez Coldplay MTV EMA Britney Spears Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap este tartották Belfastban a világ egyik legrangosabb zenei díjátadóját, az MTV EMA-t. A gála abszolút nyertese Lady Gaga lett, aki négy kategóriában győzedelmeskedett. A papírforma-győzelmek mellett azonban tartogatott a gála bőven meglepetéseket is, még egy pucér rajongó is a színpadra jutott.

Lady Gaga úgy tűnik, továbbra is a zenerajongók legnagyobb kedvence. Belfastban az extrém, gramofonszerű ruhába bújt popsztár négy kategóriában bizonyult a legjobbnak a rajongók szavazatai alapján. Lady Gagát az MTV EMA-n a legjobb énekesnőnek választották, Born this way című slágere a legjobb dal lett, a hozzá készült kisfilm pedig a legjobb videó kategóriában győzedelmeskedett. Lady Gaga hívei magukat is díjazták, mert az MTV EMA 2011-es új, a legnagyobb rajongók névre keresztelt kategóriájában is az extrém énekesnő győzedelmeskedett.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



A fantasztikus hangulatú estén Justin Bieber, Bruno Mars és a Thirty Seconds To Mars is duplázott. Míg a tinikedvenc Bieber a legjobb férfi és a legjobb pop előadónak járó elismerést kapta meg, addig Bruno Mars a legjobb új és a legjobb Push előadó lett. A Thirty Seconds To Mars tehetségét a legjobb alternatív előadó díjával ismerték el, de a fiúk vehették át a legjobb World Stage produkcióért járó MTV EMA szobrot is. Az este legnagyobb meglepetését a Worldwide Act kategória hozta. A koreai BIGBANG fiúcsapat többek között Britney Spearst is maga mögé utasította. Úgy tűnik, az amerikai énekesnő már nem a régi, hiszen egyetlenegy jelölését sem tudta díjra váltani. Katy Perryé lett a legjobb élő produkció, míg a Linkin Park csapatát választotta a közönség a legjobb rockzenekarnak.

Forrás: Red Lemon Media, AFP
Forrás: Red Lemon Media, AFP

A páratlan díjátadó gálát a brit Coldplay nyitotta meg, de színpadra lépett még Lady Gaga, Justin Bieber és Bruno Mars is. Az est háziasszonya Selena Gomez volt, aki ezúttal humoráról is tanúbizonyságot tett, amikor saját videoképével beszélgetett és kifigurázta Lady Gagát is. Az MTV EMA idei gáláján olyan sztárok adták át a zenei elismeréseket, mint Katy Perry, a szupermodell Bar Refaeli és Irina Shayk. Hayden Panettiere, a Hősök sztárja is díjátadó volt, ám egy meztelen rajongó kissé kizökkentette szerepéből, amikor a színpadon termett. Szerencsére a színésznő jól kezelte a nem mindennapi helyzetet... A rengeteg felejthetetlen pillanat között talán az egyik legemlékezetesebb az a megható kisfilm volt, ami Amy Winehouse-nak állított emléket.

VV5: A lakók utálják, a nézők viszont imádják Eszterthttp://www.life.hu/legykepben/20111106-vv5-gergo-lecserelte-seherezadet.htmlFiatal szőkével bulizott a színészlegendahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111104-fiatal-szokevel-bulizott-a-szineszlegenda.htmlVV5: Eszter részegen meztelenkedett a búcsúbuliján (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-vv5-eszter-reszegen-meztelenkedett-a-bucsubulijan.htmlX-Faktor: Mindenki meglepetésére kiestek a szépfiúkhttp://www.life.hu/legykepben/20111105-xfaktor.htmlVV5: Szex a paplan alatt! Veronika és Cristofel a nézettség miatt bújt ágyba? (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-vv5-szex-a-paplan-alatt-veronika-es-cristofel-a-nezettseg.htmlÖsszeEsküvők: Marci és Kati mama újra a rezidencián - Csokiék kiestekhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-osszeeskuvok-marci-es-kati-mama-maradtak-jatekban-es-terhettek-vissza.htmlVV5: Cristofel visszaköltözött a villába, Verából kitört a vadállathttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-valovilag-5-cristofel-visszakoltozott-a-villaba-hogy-kibekuljon-veronikaval-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.