Kinga őrjöngött, miután Dya kiesett. Seherezádé és Gergő pedig ismét szakított, mert kiderült, hogy az alfahímnek egyáltalán nem az esete a lány.


Dyának ismét rosszul indult a nap: a villamester kérésére az előző esti búcsúbuli romjait kellett volna eltüntetnie, de nem volt ereje kikelni az ágyból. Az egyre inkább érzéketlen lelkű Vera ezen aztán annyira berágott, hogy az üdítőket és egyéb kajákat nekiállt kipakolni a raktárba. Amikor azonban már az alapvető élelmiszerek kerültek a keze ügyébe, Péternél is elszakadt a cérna, és társai segítségével bedobták a medencébe a zsémbes pornóst.


 

Senki sem állt továbbra sem Eszter oldalára, hogy az esti megmérettetésen védőbeszédet mondjon a nevében, ezért bepróbálkozott néhány lakótársánál, hogy felkérje őket a kellemetlen feladatra. Seherezádéval kezdte, aki kis gondolkodás után rábólintott a dologra, majd mindezt elmesélte Dyának is. Ez persze nem esett jól a plázacicának, Gergőék is húzták a szájukat, ezért inkább visszamondta a megbízást.

Eszter ezután Péternél is bepróbálkozott, de az azonnal elutasította a felkérést. A hoppon maradt lány az egységes közutálat ellenére sem szontyolodott el, megpróbált erőt meríteni a csalódásokból, majd elbúcsúzott Pétertől egy koccintás keretében. Dyuska Kingát vigasztalta, aki már órákkal a párbaj előtt remegett az idegességtől.
Az ötödik szériában bevezetett új szabály szerint a párbajozók egy-egy villatitkot hagytak maguk mögött egy borítékban. Ennek keretében Esztike kifejtette a véleményét arról, hogy Péter csak játékszerként tekint az érzéki Verára, akit kénye-kedve szerint egy felfújható guminőként használ. Eközben az érzékeny lelkű pornós komoly érzelmeket táplál iránta. Dya Gergőnek akart bekavarni, ezért  azt vetette papírra, hogy neki csak egy eszköz Seherezádé, valójában még mindig a kinti barátnőjéért epekedik, akit azonnal felkeres, ha kiesik a játékból.

 

Cristofelnek ismét sikerült meglepetést okoznia a villa falain kívülről is: Dya helyett Eszternek drukkolt a párbajon. Veronika ezen ismét összezavaradott, nem tudta hova tenni szerelme szavait.Eszterke visszatérése teljesen lelombozta a játékostársait, ráadásul Kinga sírva őrjöngött egy ideig, amiért elvesztette legjobb barátnőjét. A karrierista lány nagyképűen mosolygott a szemmel láthatóan dühös lakótársain, még Veronika kirohanásán is csak kacagott örömittasan. Attila és Péter az előző párbajok eredményeit elemezve arra a megállapításra jutottak, hogy a nézők azokat küldik vissza, akiket ők kint akartak hagyni, ezért ismét taktikát váltottak. A duci párbajhősnő stúdióban nyújtott alakítását négyesre értékelték a lakótársai.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


 

Esztike felolvasta Vera és Peti kapcsolatáról alkotott véleményét. Ennek egyik érintett sem örült, de Pufi ügyesen kimagyarázta magát, majd a titokszobában a pokolba kívánta Dyust és a pornóst. Seherezádé ma is besértődött az alfahímre, miután Dya hátrahagyott leveléből kiderült, hogy egyáltalán nem az esete a sittes fiúnak. Gergő nem is titkolta, hogy számára ez az egész csak egy villakapcsolat, Seher ezzel szemben csak most döbbent rá, hogy végig kihasználta őt. Vera eközben Esztikének pityergett, hogy nem tud mit kezdeni Peti megnyilvánulásaival, pedig nagy szüksége lenne a társaságára.VV Dya nyitott szájjal sokkal jobban szeretihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111107-valovilag-5-vv-dya-nyitott-szajjal-sokkal-jobban-szeret-enni.html Csobbanj az életembe: így készülj a télre te ishttp://www.life.hu/legykepben/tippek/20111107-csobbanj-az-eletembe-igy-kesziti-fel-az-autojat-a-telre.html Venezuelai lány lett a világszépehttp://www.life.hu/szepulj/20111107-venezuelai-lany-lett-a-vilagszepe.html Te anyának születtél? - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20111107-te-anyanak-szulettel-muller-peter-irasa.html Tizenkét év alatt szinte semmit sem változott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20111103-tizenket-ev-alatt-szinte-semmit-sem-valtozott-a-bajos-szineszno.html VV5: A lakók utálják, a nézők viszont imádják Eszterthttp://www.life.hu/legykepben/20111106-vv5-gergo-lecserelte-seherezadet.html VV5: Eszter részegen meztelenkedett a búcsúbuliján (18+)http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111105-vv5-eszter-reszegen-meztelenkedett-a-bucsubulijan.html Kabátja alatt rejtegeti Orlando Bloom a kisfiáthttp://www.life.hu/anyaskodj/20111107-orlando-bloom-es-miranda-kerr-kisfiat-a-kabatja-ala-bujtatta.html A szülés után négy hónappal káprázatosan fest a szőke sztárhttp://www.life.hu/legytrendi/20111107-a-szules-utan-negy-honappal-ismet-kaprazatosan-fest-a-szoke.html Gyilkos szépség? Ötvenezer katona élete szárad a lelkénhttp://www.life.hu/szepulj/20111107-mata-hari-otvenezer-katona-elete-szarad-a-lelken.html