VV Seherezádé VV Péter lebukás VV Dya VV Gergő összeomlás hiszti Való Világ 5 VV Eszter VV Vera gyűlölködés titok párbaj VV Kinga kiesés szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinga őrjöngött, miután Dya kiesett. Seherezádé és Gergő pedig ismét szakított, mert kiderült, hogy az alfahímnek egyáltalán nem az esete a lány.



Senki sem állt továbbra sem Eszter oldalára, hogy az esti megmérettetésen védőbeszédet mondjon a nevében, ezért bepróbálkozott néhány lakótársánál, hogy felkérje őket a kellemetlen feladatra. Seherezádéval kezdte, aki kis gondolkodás után rábólintott a dologra, majd mindezt elmesélte Dyának is. Ez persze nem esett jól a plázacicának, Gergőék is húzták a szájukat, ezért inkább visszamondta a megbízást.

Hasplasztika - Kérdezd Vikit, aki már átesett rajta!





Eszter ezután Péternél is bepróbálkozott, de az azonnal elutasította a felkérést. A hoppon maradt lány az egységes közutálat ellenére sem szontyolodott el, megpróbált erőt meríteni a csalódásokból, majd elbúcsúzott Pétertől egy koccintás keretében. Dyuska Kingát vigasztalta, aki már órákkal a párbaj előtt remegett az idegességtől.


Tipp! Meztelenül a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)



Az ötödik szériában bevezetett új szabály szerint a párbajozók egy-egy villatitkot hagytak maguk mögött egy borítékban. Ennek keretében Esztike kifejtette a véleményét arról, hogy Péter csak játékszerként tekint az érzéki Verára, akit kénye-kedve szerint egy felfújható guminőként használ. Eközben az érzékeny lelkű pornós komoly érzelmeket táplál iránta. Dya Gergőnek akart bekavarni, ezért azt vetette papírra, hogy neki csak egy eszköz Seherezádé, valójában még mindig a kinti barátnőjéért epekedik, akit azonnal felkeres, ha kiesik a játékból.

Cristofelnek ismét sikerült meglepetést okoznia a villa falain kívülről is: Dya helyett Eszternek drukkolt a párbajon. Veronika ezen ismét összezavaradott, nem tudta hova tenni szerelme szavait.

Tipp! Új valóságshow a Showder Klub szereplőivel. Kattints a galériáért!





Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Esztike felolvasta Vera és Peti kapcsolatáról alkotott véleményét. Ennek egyik érintett sem örült, de Pufi ügyesen kimagyarázta magát, majd a titokszobában a pokolba kívánta Dyust és a pornóst. Seherezádé ma is besértődött az alfahímre, miután Dya hátrahagyott leveléből kiderült, hogy egyáltalán nem az esete a sittes fiúnak. Gergő nem is titkolta, hogy számára ez az egész csak egy villakapcsolat, Seher ezzel szemben csak most döbbent rá, hogy végig kihasználta őt. Vera eközben Esztikének pityergett, hogy nem tud mit kezdeni Peti megnyilvánulásaival, pedig nagy szüksége lenne a társaságára.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.