Gyászol a magyar zenészvilág: tragikus hirtelenséggel elhunyt a Hooligans menedzsere

halál manager Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön elhunyt a Hooligans zenekar menedzsere, Sipos Tibor. Cápa, ahogy mindenki ismerte, 43 éves volt, fia és felesége gyászolja.

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy barátunk, menedzserünk, Sipos 'Cápa' Tibor november 17-én tragikus hirtelenséggel elhunyt. Közel hat éve segítette munkájával az együttest. Mi, a Hooligans tagjai az ő emlékének adózva döntöttünk úgy, hogy az általa megkezdett munkáit a legjobb tudásunk szerint folytatjuk, ahogy ő is szeretné. Koncertjeinkkel tisztelgünk előtte. A Hooligans Cápát a saját halottjának tekinti. Kérünk mindenkit, tartsa tiszteletben a gyászunkat." - olvasható az együttes weboldalán.


Nőuralom az RTL Klubon - Megvannak a Csillag születik műsorvezetőihttp://www.life.hu/legykepben/20111118-nouralom-az-rtl-klubon-megvannak-a-csillag-szuletik-musorvezetoi.htmlNincs visszaút: Mégis válik a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20111118-valik-demi-moore-es-ashton-kutcher.htmlVV5: Veronika és Péter egyre közelebb kerülnek egymáshozhttp://www.life.hu/legykepben/20111118-vv5-shadi-megorrolt-eszterre-a-kihivas-miatt-peter-pedig-az.htmlPornózni fog VV Gigi?http://www.life.hu/legykepben/20111117-valovilag-4-pornozni-fog-vv-gigi.htmlÖsszeEsküvők: Alekosz és édesanyja nem kívánt személyek a rezidenciánhttp://www.life.hu/legykepben/20111116-osszeeskuvok-alekosz-megsem-olyan-nepszeru.htmlVV5: Eszter Shadit hívta ki párbajoznihttp://www.life.hu/legykepben/20111116-vv5-eszter-shadit-hivtak-ki-parbajozni.htmlVV5: Cristofel be akar törni a villábahttp://www.life.hu/legykepben/20111116-vv5-cristofel-be-akar-torni-a-villaba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.