Képtelen nemet mondani ötéves kislányának Bálint Antónia, amikor Babika a pólója alá nyúl. A 43 éves műsorvezető ugyanis a mai napig szoptatja kislányát, pedig már nincs is anyateje.

A kisgyerek akkor kérleli anyukájától a cicit, amikor aludni készül, vagy ha éppen megijed valamitől. Antónia érzi, hogy itt lenne már az ideje a leválasztásnak, de mivel senkinek nem árt ezzel, hagyja, hogy Babika a mellét fogva aludjon el - árulta el a Hot! magazinnak.

Forrás: RTLKLUB


"Egyelőre képtelen vagyok nemet mondani a lányomnak, mert úgy érzem, még mindig megnyugtatja, ha ennyire a közelemben lehet" - nyilatkozta a sztár, aki nem tűz ki időpontot arra, hogy mikor fognak leállni a cicizéssel. 

A Hot! által megkérdezett szakértő szerint az egyedülálló anyákra fokozottan jellemző, hogy ilyen sokáig szoptatnak, mert így tartják fenn a kialakult szoros kapcsolatot. Ha eljön az ideje, az egykori műsorvezető meg fogja beszélni kislányával, hogy már elég. Addig pedig rituálészerű, nevetésbe torkolló programként élik meg, amikor Babika az alvás előtt szopizni próbál. 

Erős Antónia kiáll kolléganője mellett, ő is addig igyekezett ikergyermekeit szoptatni, ameddig csak tudta. Állítása szerint ugyanis az anyatej csökkenti a cukorbetegség kialakulását is a kisgyermekeknél.


Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap este 10 után a Life.hu-n!

Bálint Antónia: "Életem legnagyobb csalódásának a közepén járok"http://www.life.hu/legykepben/20120606-balint-antonia-hatalmasat-csalodott-kislanya-a-tamasza-egy-kave.html Ez zsír! magazin 6. adás: "Büszkén vállalom a testem" - Bálint Antónia 40 felett is bombaformábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20120530-ez-zsir-6-adas-balint-antonia-40-felett-is-bombaformaban.html Bálint Antónia orvosi segítségre szorul?http://www.life.hu/tested-lelked/20110727-balint-antonia-orvosi-segitsegre-szorul.html Bálint Antónia: "Csak magamra számíthatok" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110717-balint-antonia-csak-magamra-szamithatok-szily-nora-interjuja.html Összeesett Bálint Antónia, mélyizomgörccsel szállították kórházbahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110506-osszeesett-balint-antonia-melyizom-gorccsel-szallitottak-korhazba.html Egymillió forinttal rövidítette meg barátját VV Bécihttp://www.life.hu/legykepben/20120629-egymillio-forinttal-verte-at-baratjat-vv-beci-tobb-jutott.html Családot alapítana a TV2 új álompárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120628-hamarosan-csaladot-alapitana-a-megasztar-alomparja-adri-es-bozont.html Áll a bál az RTL Klubnál - VV Attila nem kapja meg nyereményéthttp://www.life.hu/legykepben/20120628-nem-kapja-meg-nyeremenylakasat-a-valovilag-nyertese-vv-attila-az.html Mellei miatt orvosnál kötött ki az ismert ex-Playmatehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120628-mellei-miatt-orvosnal-kotott-ki-az-ismert-explaymate-dundika.html Keresztes Ildikó újra hozzámenne exférjéhezhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20120629-keresztes-ildiko-ujra-hozzamenne-exferjehez.html