Idiótának nevezte Harry herceget és Kate Middletont a népszerű énekes, Morrissey a brit királyi család legfrissebb botrányai kapcsán. Szerinte régóta tudni lehetett, hogy valami ostobaságot mindketten elkövetnek majd.

Morrissey Rails eddig sem rajongott a brit királyi családért és ennek most, a legfrissebb botrányok kitörése után feltűnő módon hangot is adott. "Harry herceg és Kate Middleton idióták. Harry Las Vegas-i fotóit látva nem csodálkoztam egy pillanatig sem, mert ő sosem volt beszámítható és a Kate-ről készült botrányos fotók sem leptek meg. Egyszerűen idióták" - jelentette ki magabiztosan a legendás Smiths zenekar frontembere, aki szerint az egész királyi családnak nyugdíjba kellene vonulnia. "A királyi család egy üzleti vállalkozás. Ráadásul ők a világ legarrogánsabb, leghaszontalanabb emberei. Nem értem, miért nem látják be ezt, és vonulnak már vissza" - szögezte le a zenész.

AFP

Brutális! Fojtogatták és megütötték a színésznőt egy hotelbanhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-lindsay-lohan-amerikai-szinesznot-botranyhosnot-fojotgattak-megutottek-tamadojat-feljelentette.html Szellemmel szexelt a világsztárhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-kesha-amerikai-enekesno-szellemmel-szexelt-spiritualis-utazasa-soran.html Életveszélybe került a népszerű magyar énekesnő!http://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-der-heni-a-sugarloaf-magyar-enekesnoje-eletveszelybe-kerult-majdnem-lezuhant.html A színpadon hányta el magát az ismert énekeshttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20121001-justin-bieber-amerikai-enekes-elhanyta-magat-a-szinpadon-tejtol-lett.html Life.hu exkluzív! Egymásnak esett a két hazai műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120928-erdelyi-monika-a-tv2-musorvezetoje-es-hajdu-peter-a-frizbi.html