Durván beszólt Katalin hercegnőnek a népszerű énekes

király herceg Kate Middleton Idióták beszólás Harry herceg énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idiótának nevezte Harry herceget és Kate Middletont a népszerű énekes, Morrissey a brit királyi család legfrissebb botrányai kapcsán. Szerinte régóta tudni lehetett, hogy valami ostobaságot mindketten elkövetnek majd.

Morrissey Rails eddig sem rajongott a brit királyi családért és ennek most, a legfrissebb botrányok kitörése után feltűnő módon hangot is adott. "Harry herceg és Kate Middleton idióták. Harry Las Vegas-i fotóit látva nem csodálkoztam egy pillanatig sem, mert ő sosem volt beszámítható és a Kate-ről készült botrányos fotók sem leptek meg. Egyszerűen idióták" - jelentette ki magabiztosan a legendás Smiths zenekar frontembere, aki szerint az egész királyi családnak nyugdíjba kellene vonulnia. "A királyi család egy üzleti vállalkozás. Ráadásul ők a világ legarrogánsabb, leghaszontalanabb emberei. Nem értem, miért nem látják be ezt, és vonulnak már vissza" - szögezte le a zenész.

AFP
AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.