Bűnözni fognak karácsonykor a színésznő modell lányai

karácsony modell diéta színésznő menü Rák Kati étel karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész évben fogyókúráznak, szinte csak salátán, néha egy főtt tojáson és némi  natúr tonhalon élnek Rák Kati keresett nemzetközi modell karriert befutott csodaszép lányai, akik karácsonykor bizony bűnözni fognak - tudta meg a Life.hu.

Párizsban, a divat fővárosában dolgoznak Rák Kati színésznő lányai, akik a tanulás mellett sikeres modellkarriert építettek az elmúlt években. A L'Oreal kampány egyik arca, a Mircinek becézett Barbara Bianka és az idősebb Saci karácsonyra hazajönnek szüleikhez, és ilyenkor az évi 360 napos diéta után a kalóriák számlálása nélkül, jóízűen fogyasztják az ízletes magyar ételeket, amit édesanyjuk készít el az ünnep alkalmából.
"A nádszálvékony lányaim szerencsére nem fogják vissza magukat karácsonykor, bűnözni fognak, ha a jóízű étkezést annak lehet nevezni. Sára évek óta készíti a családnak a narancsos, csokoládés tekercset, a kicsi meg a bejgliket süti. Hagyományosan főzöm meg az ünnepi menüt, semmiféle diétát nem tartok szem előtt, de nem is kérik ezt tőlem. Libasült, töltött káposzta és hal kerül az asztalra. Fontos nekik a tradíció, ilyenkor ők sem akarnának cukormentes süteményeket enni. Szegények úgyis egész évben böjtölnek" - osztotta meg a Life.hu-val a családi karácsony történetét Rák Kati, aki még egy titkot elárult lányairól. "Ilyenkor is vesznek konditerembe bérletet és futni is elmennek."

Forrás: Rák Kati
Forrás: Rák Kati


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.