Versenytársa lett a Mestere a Voice versenyzőjének

Caramel Molnár Ferenc Caramel Gájer Bálint Megasztár The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa helyzetet produkált az élet. Egykor versenytársakként tekintettek egymásra, most viszont mester és tanítvány viszony van köztük. 

Együtt indult el 2005-ben a Megasztárban Gájer Bálint és Caramel, aki megnyerte a tehetségkutató versenyt. A Voice reménységének most egykori versenyzőtársa lett a mestere. "Egyátalán nem bánt, hogy Caramelnek akkor sikerült továbbjutnia, míg én a legjobb 50 közül kiestem a Megasztárban. Caramel jó példakép számomra. Ráadásul ő is és én is úgy érzem, hogy nekem most jött el az időm. Hiszünk benne, hogy van második esély és ez nekem a Voice" - árulta el a Voice párbajából továbbjutó versenyző, aki mestere szerint világszínvonalat képvisel.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Gájer Bálint és Caramel

Bálint azonban nem csak emiatt kötődik a Megasztárhoz, hiszen Pély Barnához is különleges viszony fűzi. "Évekig Barnánál tanultam énekelni és neki köszönhetem azt is, hogy beajánlott jelenlegi zenekaromba, a Group n' Swingbe, amikor énekest kerestek." A Voice versenyzője nehezen viselte az elmúlt időszakot, ami a meghallgatás és a párbaj közt eltelt, mert már alig várta, hogy végre elérkezzen az élő show-k időpontja. "Már alig vártam, hogy színpadra léphessek és megmutathassam magam élőben is. Nem viseltem jól ezt az átmeneti időszakot, de végre eljött az én időm" - tette hozzá Bálint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.