Néhány héttel ezelőtti balesete óta még mindig nincs jól a Josh és Jutta csapat énekesnője.

Jutta hetekkel ezelőtt szenvedett balesetet, elgázolta őt és édesanyját a zebrán egy autó Budapesten. Azonnal kórházba szállították őket, Jutta nyílt lábszártörést szenvedett és azonnal megműtötték. Az énekesnőnek a bal szeme is bevérzett, tele volt zúzódásokkal, és a szemöldökét, valamint a homlokát is össze kellett varrni. Anyukája még súlyosabb állapotban volt, ezért sokáig altatták és az intenzíven feküdt.

Forrás: www.joshesjutta.hu

Juttát a kórházból már kiengedték, de sem lelkileg, sem testileg nem viseli jól a történteket és nagyon izgul a mamájáért, így minden gondolata akörül forog, hogy mi lesz vele. Úgy érzi, képtelen emberek közé menni, el sem tudja képzelni, hogy így, hegekkel csúfítva, sérülten mutatkozzon a korábban mindig csinos énekesnő, ezért már depressziós tüneteket is produkál - írja a Blikk.

 

Van, aki bekapná Bálint Antónia leamortizált lábfejéthttp://www.life.hu/legykepben/20130301-balint-antonia-szombat-esti-laz-versenyzoje-labfeje-teljesen-szetment-a.html Élet-halál közt volt Dopeman édesanyjahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-dopeman-a-nagy-duett-sztarjanak-csaladtagjai-eletveszelyben-voltak.html Hajdú rettenetesen megsértette Lajcsithttp://www.life.hu/legykepben/20130304-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-lagzi-lajcsit-verig-sertette.html Elszórta apja örökségét Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20130304-zambo-krisztian-az-xfaktor-versenyzoje-zambo-jimmy-fia-elszorta-apja.html Szabadulna intim testékszerétől Sarka Katahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-sarka-kata-magyar-celeb-szabadulna-intim-testekszeretol.html Amerikában korona került Zimány Linda fejérehttp://www.life.hu/legykepben/20130303-zimany-linda-ismet-szepsegkiralyno-lett-amerikaban-a-hawaiiantropic-szepsegversenyen.html Szulák Andrea: "Nem szeret minket a zsűri"http://www.life.hu/legykepben/20130301-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-ugy-erzi-hogy-nem.html Nagymamája életéért aggódik Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20130301-csezy-a-nagy-duett-sztarja-nagymamaja-eleteert-aggodik.html Ördög Nóri csipkébe öltöztette pocakjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-ordog-nori-lettaz-ev-musorvezetoje-az-ev-embere-dijatadon.html Összebalhézott a stylisttal Cseke Katinkahttp://www.life.hu/legykepben/20130301-cseke-katinka-a-nagy-duett-sztarja-osszebalhezott-a-musor-stylistjaval.html