Apja szerint nem ad rákos anyjának pénzt az úszónő

édesanya pénz Szepesi Nikolett rák botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szepesi Niki édesapja furcsa vádakkal illeti lányát, akivel nem ápol túl jó kapcsolatot. Szepesi József szerint lánya a botránykönyvével keresett milliókból nem támogatja rákos anyját, az összes pénzt megtartja magának.

Az apa szerint szexmániájáról elhíresült lánya önző, aki kizárólag önmagával törődik.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Úgy tudom, nyolcmillió forintot kap a kötetek után, és mivel az édesanyjának agydaganata volt, rákérdeztem, hogy segít-e neki anyagilag. Niki erre határozottan azt felelte, hogy nem ad senkinek egy büdös fillért sem, hiszen ő dolgozott meg érte. Pedig az édesanyja mindenben támogatta. Leginkább az édesanyját sajnálom, mert megérdemelné, hogy Niki támogassa pénzzel" - mesélte az apuka a Blikknek.
Szepesi Niki megdöbbent apja vádjain."Nem érdekel, hogy ez az ember mit nyilatkozgat, és mit erőlködik. Részemről lezártam ezt az egészet. Nem vagyok hajlandó többet foglalkozni vele" - fogalmazott Niki, aki pont azért hagyta abba az úszást, hogy rákos édesanyjának segítsen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.