pihenés Sztárban sztár színész szerelem Velencei-tó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti nem túl ideális partner, ugyanis folyton dolgozik, ezért kedvese, akivel egyszer már szakított, ritkán és keveset kap párjából - tudta meg a Life.hu.

Peti jelenleg négy színházban játszik, és folyamatosan feltűnik a TV2 képernyőjén. A Mr. és Mrs. után a Sztárban sztár című show-ban hétről hétre más sztár bőrébe bújik. Az elmúlt négy és fél évben, mióta együttjárnak Kingával, még nem voltak együtt nyaralni. Peti, hogy kiengesztelje a fiatal lányt, egy hosszú hétvégére vitte kedvesét.

Forrás: FényPont-Média
Forrás: FényPont-Média

"Petivel nehéz elszakadni a várostól és a színházaktól, akár pár napra is. Vagy ha neki lenne néhány szabad napja, akkor engem köt a munkám a fővároshoz" - kesereg a fiatal lány.

Forrás: FényPont-Média
Forrás: FényPont-Média

"Kicsit lelkiismeret-furdalásom volt a kedvesem miatt, aki bár nem mondja, de azért érzem, hogy szeretne egy kicsit több időt velem tölteni" - mesélte a színész, aki úgy döntött, mindent félretesz pár napra, és elviszi Kingát egy kicsit feltöltődni a Velencei-tó partjára, hiszen a Sztárban sztár műsorai és próbái miatt jó ideig még kevesebbet tudnak majd találkozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.