Szörfdeszkával egyensúlyozik Vajna Tímea

Forrás: Instagram/timeapalacsik -
Las Vegas pihenés szörfözés Aspen Andy Vajna Amerika Los Angeles Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres filmproducer fiatal felesége a tengerentúlon lazít. Internetre posztolt fotói alapján aktívan pihen: szörfözik és hajókázik.

Mozgalmasan indult az újév Vajna Timinek. Andy Vajna neje 2014 első pár napját Las Vegasban töltötte, majd Aspenben lazult Antonio Banderasszal és Melanie Griffith-szel, a hónap közepén pedig már Los Angelesben készült, pálmafás fotót posztolt oldalára. Most pedig itt egy újabb szívet melengető kép, amely február elsején került ki Instagramjára.

Forrás: Instagram/timeapalacsik

Azt, hogy pontosan hol készült a fotó, nem tudni. Az biztos, hogy meleg helyen, valahol az USA-ban. Timi bikiniben mosolyog a homokos tengerparton, kezében hatalmas szörfdeszkával. A jókedv érthető, hiszen míg itthon tombolnak a mínuszok, addig Amerikában csaknem 30 fokos meleg van. Kicsit irigykedünk is most Timire!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.