terhességi rosszullét babavárás Szőllősi Györgyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermekével várandós az MTVA Híradójának műsorvezetője.

A gyönyörű, csupa energia 40 éves műsorvezető szeptember végére várja második gyermekét, aki még nem "árulta" el szüleinek, hogy kisfiút vagy kislányt várjanak inkább.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

Györgyi a Blikk kérdésére elmondta, hogy szerettek volna már nagyon egy kistestvért a most 7 éves Jázminnak.
"Tervezett baba volt, így nagyon örültünk, amikor kiderült, hogy várandós vagyok. Jázmin hétéves, ő is szeretett volna már egy kistestvért, de eddig nagyon sok olyan dolog volt, mint például egy építkezés, költözés, amely miatt nehezebb lett volna, ha akkor várom a babát."

A műsorvezető azt is megosztotta az olvasókkal, hogy ezt a várandósságot egy kicsit nehezebben viseli az előzőnél, bár nincsenek komoly problémák, éppen ezért úgy tervezi, hogy akár a kilencedik hónapig is dolgozni fog.

Ördög Nóra küszködik a terhességgelhttp://www.life.hu/bulvar/20140404-ordog-nora-kuszkodik-a-terhesseggel.htmlÖrdög Nóra kislánya, Mici születése óta először állt műsorvezetőként az RTL Klub stúdiójának színpadára a Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés felvételén. A nagy visszatérés és a másállapot elérzékenyítette a rutinos műsorvezetőt.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huScarlett Johansson először jelent meg a terhessége bejelentése ótahttp://www.life.hu/csalad/20140314-scarlett-johansson-elso-fotoja-terhesen.htmlElőször mutatkozott sajtónyilvános eseményen Scarlett Johansson mióta bejelentették, hogy kisbabát vár. A világsztár az Amerika kapitány: A tél katonája premierjén jelent meg.Család--Várkonyi Andrea cáfolja terhességéthttp://www.life.hu/csalad/20140307-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-cafolta-terhesseget.htmlA TV2 csinos híradósát egy érzéki csalódás miatt sokan terhesnek látták. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.