Rómában lazít Tóth Gabi

Forrás: Tóth Gabi/Instagram -
Tóth Gabi lazítás X-Faktor Róma RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben a bugyikérdéssel bulvárérdeklődés középpontjában álló Tóth Gabi Rómában piheni ki a címlapokkal járó stresszt. Az énekesnő nem tagadta, megviselte, hogy heteken keresztül ő volt a középpontban. 

Turbánban pózol a római spanyol lépcsőn Tóth Gabi. Az énekesnőt ezúttal nem a bulvármédia egyik szereplője fotózta le, saját maga posztolta a képet Instagramjára. Nos, a fejfedője egészen biztosan megosztja oldalának követőit, de akkora hír egész biztosan nem lesz belőle, mint amikor a minap bugyi (vagy bugyiban?) nélkül villantott egy hatalmasat.

Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Mellbimbót villantott Demi Moore lányahttp://www.life.hu/trend/20140510-bruce-willis-es-demi-moore-lanya-scout-willis-mellbimbot-villantott-egy-partin-los-angelesben.htmlValószínűleg nem volt csütörtökön este feltűnőbb híresség Scout Willisnél az egyik nagyszabású Los Angeles-i partin. Bruce Willis és Demi Moore lánya nem sokat bízott a képzeletre, már ami a melleit illeti.Trend--Valóságshow-ba megy Vastag Csabahttp://www.life.hu/trend/20140415-vastag-csaba-x-faktor-gyoztes-az-viasat3-megruhazlak-cimu-musoraban-zsuriz-es-modellkedik.htmlAz első X-Faktor győztese modellkedik meg zsűrizik a Viasat3 új, napi műsorában - tudta meg az Origo.Trend--Beyoncé, ezt elrontottad! http://www.life.hu/trend/20140412-beyonce-enekesno-vekonyra-photoshopolta-magat-es-bakizott.htmlAz Instagramra töltött fel magáról képet Beyoncé. Ez persze önmagában nem lenne hír, de amellett, ahogyan ezt tette, nem lehet elmenni szó nélkül. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.