Mennek a találgatások Solange Knowles és Jay-Z veszekedéséről: egyesek szerint féltékenység, alkohol és Solange új albuma is ott húzódik a háttérben.

A híresztelésekkel ellentétben már a liftbe szállás előtt összeveszett Jay-Z és Beyoncé húga, Solange Knowles. A MET-gálán lezajlott vita tárgyát azóta is találgatják.

Forrás: AFP/Christopher Polk

A DailyMail információi szerint a rappernek abból lett elege, hogy Solange barátai az ő nevét akarják használni ahhoz, hogy bejussanak az afterpartira, míg az énekesnő azt kérte számon Jay-Z-től, miért akar felesége nélkül menni Rihanna gála utáni bulijára, miért nem megy inkább haza a családjához. Solange ráadásul a szemtanúk szerint meglehetősen ittas állapotban is volt, ingerültségét pedig tovább tetézte az új albuma körüli csend.

„Jay-Z nem tartotta be a neki tett ígéretét, hogy segít neki. Nemsokára megjelenik Solange új albuma, de semmi visszhangja nem volt még, ami a zeneiparban nagyon rossz jel. Komoly karrierre áhítozik ő is, akár a nővére, és belefáradt már abba, hogy állandóan az ő árnyékában éljen. Egyszerűen csak féltékeny" – mondta a család egyik közeli barátja. Egyelőre sem Jay-Z, sem Beyoncé, sem pedig Solange sajtósa nem kommentálta a történteket.