Kölcsönből lesz rendes sírköve Komár Lacinak

Fotó: TV2 -
sírhely kölcsön özvegy adósság Komár Laci hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes sírján egyelőre csak egy fakereszt áll, özvegye szerint novemberre mindenképp meglesz a méltó sírhely.

Ahogy a Life.hu is megírta, hatmillió forintos jelzáloghitelt hagyott özvegyére Komár László. Bár a 2012-ben elhunyt énekes örökösének többmilliós jogdíj jár, aki a végrendelet szerint özvegye, Krisztina, de a hagyatéki perek miatt egyelőre ezekből egy fillért sem kaphat meg. Még annyit sem, amennyiből méltó síremléket készíttethetett volna szeretett férjének – írja a Blikk.

Fotó: TV2

„Tisztában vagyok vele, hogy nekem kell megfelelnem ennek a társadalmi elvárásnak, de eddig az volt az álláspontom, hogy a síremlék költsége a hagyatékot terheli. Ez nagyon húzódik, most fellebbezési szakaszban vagyunk, és ha ennek nem adnak helyt, kölcsönt veszek fel, mert adományt nem fogadok el" – mondta Kriszta a lapnak, aki azt ígéri, az énekes születésének 70. évfordulójára, november 28-ra mindenképp meglesz a sírkő.

„Laci egyik barátja megelégelte, hogy engem támadnak a síremlék miatt, és kölcsönadja a szükséges pénzt. Mindenkit szeretnék megnyugtatni, ami tőlem telik, meg fogom tenni!" – jelentette ki az özvegy, aki már csak a fellebbezés elbírálását szeretné megvárni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.