Az énekes sírján egyelőre csak egy fakereszt áll, özvegye szerint novemberre mindenképp meglesz a méltó sírhely.

Ahogy a Life.hu is megírta, hatmillió forintos jelzáloghitelt hagyott özvegyére Komár László. Bár a 2012-ben elhunyt énekes örökösének többmilliós jogdíj jár, aki a végrendelet szerint özvegye, Krisztina, de a hagyatéki perek miatt egyelőre ezekből egy fillért sem kaphat meg. Még annyit sem, amennyiből méltó síremléket készíttethetett volna szeretett férjének – írja a Blikk.

Fotó: TV2

„Tisztában vagyok vele, hogy nekem kell megfelelnem ennek a társadalmi elvárásnak, de eddig az volt az álláspontom, hogy a síremlék költsége a hagyatékot terheli. Ez nagyon húzódik, most fellebbezési szakaszban vagyunk, és ha ennek nem adnak helyt, kölcsönt veszek fel, mert adományt nem fogadok el" – mondta Kriszta a lapnak, aki azt ígéri, az énekes születésének 70. évfordulójára, november 28-ra mindenképp meglesz a sírkő.

„Laci egyik barátja megelégelte, hogy engem támadnak a síremlék miatt, és kölcsönadja a szükséges pénzt. Mindenkit szeretnék megnyugtatni, ami tőlem telik, meg fogom tenni!" – jelentette ki az özvegy, aki már csak a fellebbezés elbírálását szeretné megvárni.