Palvin Barbara Karl Lagerfeld Julianne Moore Cannes-i filmfesztivál Eva Longoria Vajna Tímea Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Palvin Barbi magyar modell is jelen lesz Cannes-ban, ahová az egyik legnagyobb kozmetikai márka szépségnagyköveteként érkezik. A csinos modell a fesztivál hetedik estéjén együtt bulizott többek között Vajna Tímeával, akivel közös fotót is készítettek egy világsztár társaságában.

Palvin Barbi megérkezett Cannes-ba, így harmadik alkalommal bűvölheti el szépségével és bájával a film francia fővárosát. Ha nem emlékeznél: 2012-ben ebben a Valentino Couture ruhában lépett a vörös szőnyegre, 2013-ban pedig szexi dögként mutatta meg magát.
A magyar modell kedden már olyan sztárokkal bulizott a fesztivált kísérő egyik partin, mint a ruhabakit vétő Eva Longoria, a vörös szőnyegen istennőként tündöklő Jessica Chastain, de egy közös képen együtt pózol Karl Lagerfelddel, Julianne Moore-ral is. Sőt, az egyik fotón ott van mellette Vajna Tímea, akiről a minap egész Cannes beszélt, és készített közös fotót Andy Vajnával is.

Forrás: Instagram/realbarbarapalvin

Palvin Barbi is ott lesz a cannes-i filmfesztiválonhttp://www.life.hu/news/20140512-palvin-barbara-ott-lesz-a-2014-es-cannes-i-filmfesztivalon.htmlA szépséges magyar modell ismét beveszi a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegét.News--Megérkezett Cannes-ba a világ legszexibb pasija, Ryan Goslinghttp://www.life.hu/intim/20140520-ryan-gosling-szinesz-megerkezett-cannes-ba-a-67-cannes-i-nemzetkozi-filmfesztivalra.htmlAz amerikai színész-rendező is megjelent a francia filmfesztiválon. Természetes, laza és szexi volt – mi imádtuk! Na ná, hogy ő a keddi Napi Hím! IntimVilágsztárokkal fotózkodik Vajna Tímea Cannes-banhttp://www.life.hu/bulvar/20140520-vajna-timea-andy-vajna-felesege-antonio-banderas-szal-jason-statham-mel-bulizott-cannes-ban.htmlAndy Vajna ifjú felesége olyan hírességekkel ölelkezik a francia filmfesztiválon, mint Antonio Banderas, vagy a nemrég még hazánkban forgató Jason Statham. De Tímeának nem csupán ezért van jó dolga, a TV2 Aktívjában megmutatta otthonukat is, ahol még a kis kedvenceinek is pazar körülményeket biztosítottak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.