fénykép cukiság állat tengerimalac múzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zabálnivaló állatos fotók nézegetése ma sem maradhatott ki a Life.hu szerkesztőségének programjából. A hétfői kopasz állatkák után most a guineai tengerimalacokra kattantunk rá.

Az imádnivaló Booboo és kis haverjai lettek a múzsái egy fotósnak, aki mindenféle elképesztő szituációban fényképezi kis kedvenceit. És nagyon jól teszi...

Forrás: deviantart.com

Ezek a guineai tengerimalacok olykor szemüveget viselnek és irtó okos képet vágnak, vagy éppen rózsaszín kádban "fürdenek" bamba pofival..

Forrás: deviantart.com

...Eszter kolléganőnk kedvence ez a virágos beállítás lett...

Forrás: deviantart.com

... Dóri pedig követelte, hogy ezt a fotót is mutassuk meg, na, jó

Forrás: deviantart.com
Íme, a kismalac, aki kutyának képzeli magáthttp://www.life.hu/news/20140616-virginia-a-diszno-kutyanak-kepzeli-magat.htmlA Life.hu szerkesztősége egyszerűen elolvadt Virginiától, a gazdija szerint identitászavaros kismalactól. A tanulékony állat, amit csak tudott, ellesett boxerpajtásaitól, így tökéletesen másolja a viselkedésüket. NewsOrigoÉdesek és csupaszokhttp://www.life.hu/news/20140616-genetikai-okok-borfertozes-tenyesztes-miatt-is-lehetnek-csupaszok-allatok.htmlIjesztőek? Felismerhetetlenek? Cukik? Nevetünk vagy sírunk a fizimiskájuk láttán? Állatok, amelyeknek kihullott vagy ki sem nőtt a szőrük. Az okok különbözőek, van, ahol genetikai rendellenesség, parazitafertőzés áll a háttérben, de előfordul közöttük olyan állatka is, amelyet az emberi kísérletező kedv alkotott pucérra. NewsOrigoKutyák minden mennyiségbenhttp://www.life.hu/news/20140611-kaylee-greer-a-kutyak-fotozasaban-talalta-meg-a-szenvedelyet.htmlKaylee Greer fotográfus a kutyák megörökítésében találta meg élete álmát. Kijelentette, az evés, ivás, alvás, lélegzetvétel mellett a kisállatok fotózása az, amelyre az életben mindenképpen szüksége van.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.