Csúszik a Star Wars 7 forgatása Harrison Ford miatt?

Forrás: AFP -
műtét Star Wars rehabilitáció forgatás találgatás producer boka sérülés Harrison Ford Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Origo értesülései szerint lehet, hogy Harrison Fordnak a vártnál több időre lesz szüksége a felépüléshez.

Harrison Ford sikeres bokaműtétje után a hírek szerint az Egyesült Államokba utazik rehabilitáció miatt. A színész a legutóbbi értesülések szerint legalább 6 hétig nem dolgozhat a Csillagok háborúja legújabb részének forgatásán, ám egyes értesülések szerint ez tovább is eltarthat: a Hollywood.com szerint ez akár 6 hónap is lehet.

Harrison Ford a forgatás alatt sérült meg Forrás: AFP

A filmrajongók leginkább a 2015 decemberére kitűzött premier miatt aggódnak. Ford sérülése miatt a Jedi News szerint már a halasztás is felvetődött a film producerei között. Ennek mondanak ellent a DailyMail értesülései, akik szerint még mindig ragaszkodnak a forgatási tervhez. Egyelőre nem érkezett hivatalos bejelentés, így csak pletykaszinten folynak a találgatások.

Ha már pletyka, felreppent az a hír is, hogy Tom Cruise is szerepet kaphat az új Star Wars-filmben. A színész londoni látogatása során találkozott a következő film rendezőjével, J.J. Abramsszel, aki állítólag fontolgatja, hogy szerepet is oszt régi ismerősére - írja a hvg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.