Nyomára bukkantak a Schumacher leleteit áruló férfinak

Forrás: AFP/Jean-Loup Gautreau -
Schumacher bűncselekmény leletek lopás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben kapott szárnyat az a híresztelés, hogy valaki ellopta Schumacher leleteit abból a kórházból, ahol a Forma-1-es pilóta rehabilitációja zaljik, és az interneten árulja azokat. A rendőrség egyre közelebb jár ahhoz, hogy elkapja a tolvajt.

A Sport24.hu. a Bild-re hivatkozva arról számol be, hogy a tettes „Kagemusha” néven írta alá azokat az e-maileket, melyekben megkereste a különböző sajtótermékeket, és 50 ezer euróért, mintegy 15 millió forintért felajánlotta az újságoknak a dokumentumokat. A Kagemusha egy film címe, azt jelenti: árnyéklovas. Az 1980-as film arról szól, hogy egy japán hadúr halála után hasonmása, egy tolvaj veszi át a szerepét, és a csere jól sikerül.

Forrás: AFP/Jean-Loup Gautreau
Eladásra kínálták Schumacher ellopott kórlapját – börtön is járhat értehttp://www.life.hu/news/20140625-michael-schumacher-volt-forma-1-pilota-ellopott-kartonjaert-bortonbuntetes-jarhat.htmlA hétszeres Forma-1-es világbajnok menedzsere arra figyelmeztet, hogy ismeretlenek próbálják jó pénzért értékesíteni az ellopott dokumentumokat. Ez bűncselekmény, akár szabadságvesztés is járhat érte.News--Ellopták Schumacher kórlapjáthttp://www.life.hu/news/20140623-elloptak-schumacher-korlapjat-a-grenoble-i-klinikarol-15-millioert-aruljak.htmlMichael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm hétfő este arról számolt be, ismeretlen tettesek nemrég eladásra kínáltak olyan dokumentumokat, melyek állítólag a legendás versenyző egészségi állapotáról adnak tájékoztatást - tudta meg az f1vilag.hu.News--Szkeptikus a Forma-1 orvosa Schumacher állapotával kapcsolatban http://www.life.hu/bulvar/20140623-gary-hartstein-nem-bizik-abban-hogy-schumacher-felepul.htmlA Forma–1-es versenyek egykori orvosa, Gary Hartstein nem túl optimista Michael Schumacher gyógyulását illetően – írja a Bunte nyomán a hvg.hu.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.