A Daily Mail szokás szerint nagyregényt írt Vilmos herceg és Katalin hercegné hivalos programjáról. Pedig elég lett volna csak megmutatniuk Katalin hercegné fotóit az eseményen. Az élvezeti érték ugyanaz lett volna.

Mi például nem szeretnénk húzni az időt: tudjuk, hogy Katalin hercegné divatikon, minden haja szála a helyén van és képes platform cipőben, kosztümben és elegáns ruhában is ugrándozni, ha arról szól a hivatalos program. Márpedig a glasgow-i atlétikai faluban mi mással is koronázhatnák meg a látogatásukat, mint hogy nemcsak nézik a sportolókat, hanem maguk is mozogni kezdenek. Katalin ez alkalommal a three tins (három pléhdoboz) nevű dél-afrikai játékot próbálta ki. A játék lényege, hogy három bádogdoboz kerül egymás tetejére, amelyet a játékos a pálya széléről egy labdával szétüt.

Forrás: AFP/Danny Lawson

Ha ez sikeres volt, akkor a játékos a dobozokhoz rohan, körberajzolja őket, majd háromszor átugrál az újra felépített dobozoszlop fölött.

Akkor még egyszer: épít.

Forrás: AFP/Danny Lawson

Ugrik.

Forrás: AFP/Danny Lawson

Még mindig.

Forrás: AFP/Danny Lawson

És hercegnői módon leérkezik.

Forrás: AFP/Danny Lawson

Ha háromból egyszer sem sikerül véghezvinni a dolgot, akkor jön a másik csapat játékosa. A dél-afrikai játék szabályait pontosabban itt ismerheted meg.