Augusztus 23-án Budapest ad otthon az első magyarországi IRONMAN 70.3 versenynek, amelyet egy szuper sporthétvégével kötnek össze a szervezők. Ez a Kihívások Hétvégéje. A verseny szakmai vezetője, Kropkó Péter, 51-szeres Ironman hétfő este a Juventus Rádióban csinál kedvet a sportos eseményhez.

Így fogyott 50 kilót és lett belőle Ironman! Olvasd el Béla sikertörténetét IDE kattintva!

Teljesült Kropkó Péter álma - végre Budapesten is megrendezik az IRONMAN 70.3 versenyt augusztus 23-án. Nemcsak a profik mutathatják meg, mit tudnak, hanem az amatőrök is. Szóval, ha kezdő futó vagy, akkor se izgulj, az eseményhez kapcsolódik ugyanis egy sporthétvége is, a Kihívások Hétvégéje.

Forrás: Origo

Az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL számban például 10 km-t kell teljesíteni. Ezt Magyarország legszebb lányai sem hagyják ki: Kulcsár Edina, a Miss World Hungary 2014 győztese és udvarhölgye, Katona Gitta is futócipőt húz. De a gyerekek és az egész család megtalálja a kedvére valót.

A rendezvény szakmai vezetőjével, Kropkó Péterrel Bányász Árpád műsorvezető beszélget a Juventus 103.9-en hallható SportBánya című műsorában hétfői este 20 óra 25-től. Ne hagyd ki az adást!

Addig is a programokról itt tájékozódhatsz bővebben. 

Fuss a Life.hu-val a Kihívások Hétvégéjén!
Mutasd meg te is, hogy képes vagy elérni a kitűzött céljaidat - jelen esetben le tudsz futni 10 kilométert. Az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL futóversenyre most a Life.hu-val ingyen regisztrálhatsz a futásra. Nem kell mást tenned, csak küldj egy e-mailt az info@life.hu címünkre az IRONGIRL tárggyal. Augusztus 21-én, délben kisorsolunk 20 nevet, akik egy egyszer használatos kód segítségével ingyen regisztrálhatnak az IRONMAN 70.3 oldalán a versenyre. A szerencséseket augusztus 21-én, e-mailben értesítjük.