IRONMAN 70.3 és Kihívások Hétvégéje a Juventuson is – ne maradj le róla!

Forrás: Origo -
Bányász Árpád Juventus Rádió Kulcsár Edina Kropkó Péter Kihívások Hétvégéje Ironman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 23-án Budapest ad otthon az első magyarországi IRONMAN 70.3 versenynek, amelyet egy szuper sporthétvégével kötnek össze a szervezők. Ez a Kihívások Hétvégéje. A verseny szakmai vezetője, Kropkó Péter, 51-szeres Ironman hétfő este a Juventus Rádióban csinál kedvet a sportos eseményhez.

Így fogyott 50 kilót és lett belőle Ironman! Olvasd el Béla sikertörténetét IDE kattintva!

Teljesült Kropkó Péter álma - végre Budapesten is megrendezik az IRONMAN 70.3 versenyt augusztus 23-án. Nemcsak a profik mutathatják meg, mit tudnak, hanem az amatőrök is. Szóval, ha kezdő futó vagy, akkor se izgulj, az eseményhez kapcsolódik ugyanis egy sporthétvége is, a Kihívások Hétvégéje.

Forrás: Origo

Az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL számban például 10 km-t kell teljesíteni. Ezt Magyarország legszebb lányai sem hagyják ki: Kulcsár Edina, a Miss World Hungary 2014 győztese és udvarhölgye, Katona Gitta is futócipőt húz. De a gyerekek és az egész család megtalálja a kedvére valót.

A rendezvény szakmai vezetőjével, Kropkó Péterrel Bányász Árpád műsorvezető beszélget a Juventus 103.9-en hallható SportBánya című műsorában hétfői este 20 óra 25-től. Ne hagyd ki az adást!

Addig is a programokról itt tájékozódhatsz bővebben.

Fuss a Life.hu-val a Kihívások Hétvégéjén!

Mutasd meg te is, hogy képes vagy elérni a kitűzött céljaidat - jelen esetben le tudsz futni 10 kilométert. Az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL futóversenyre most a Life.hu-val ingyen regisztrálhatsz a futásra. Nem kell mást tenned, csak küldj egy e-mailt az info@life.hu címünkre az IRONGIRL tárggyal. Augusztus 21-én, délben kisorsolunk 20 nevet, akik egy egyszer használatos kód segítségével ingyen regisztrálhatnak az IRONMAN 70.3 oldalán a versenyre. A szerencséseket augusztus 21-én, e-mailben értesítjük.
Kiss Orsit felpörgeti a futáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20140815-kiss-orsit-kisot-a-class-fm-nepszeru-musorvezetojet-felporgeti-a-futas-es-indul-a-all-you-can-move.htmlA műsorvezető, aki esténként kőkemény edzéseket tart, futással pörgeti fel magát egy-egy óra előtt.Ez Zsír!--Horváth Éva: "Futás közben születnek a legjobb gondolatok"http://www.life.hu/ez-zsir/20140813-horvath-eva-modell-volt-szerelme-miatt-kezdett-futni-futassal-kapcsol-ki-es-a-legjobb-gondolatok-is.htmlHorváth Éva annak idején kedvese miatt kezdett el futni, és bár a szerelem elmúlt, a futás szeretete megmaradt.Ez Zsír!--A szépségkirálynők a futás szerelmeseihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140813-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-gyoztese-es-udvarholgyei-katona-gitta-es-sydney-van-den-bosch.htmlA Miss World Hungary 2014 győztese, Kulcsár Edina és udvarhölgyei, Katona Gitta és Sydney van den Bosch gyönyörű alakjukat a futásnak köszönhetik. A királynők részt vesznek az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL 10 kilométeres futóversenyen, mely az augusztus 21-24-e között kerül megrendezésre a Kihívások Hétvégéje programsorozat keretében.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.