Jáksó László bevallotta, miért távozott a Class FM-től

Forrás: RTLKLUB -
távozás Csiszár Jenő rádió Jáksó László vallomás Class FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jáksó László ikonikus arca volt a rádiónak, ezért is döbbent meg mindenki, amikor hivatalos közleményben tudatták, hogy ő és Csiszár Jenő is távozik a rádiótól. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Csiszár Jenő és Jáksó László öt év után, 2014 szeptemberétől közös megegyezéssel távozik a Class FM-ből. Jáksó mindenkit megnyugtatott, hogy semmi drámai történet nem áll a távozása mögött. A rádió vezetőinek hálás az eddigi támogatásért. A műsorvezető a Borsnak elmondta, olyan fázisba jutott az élete, hogy elege lett a „hülyülésből" és mivel sok más projektben is érdekelt, most azokra szeretne koncentrálni.

Forrás: RTLKLUB

„Van egy rakás szakmám: programokat írok, weboldalakat, rendszereket tervezek, egyebek" – kezdte Jáksó, akiben semmi harag nem maradt eddigi munkáltatói felé. „Nem köpködöm a volt munkahelyem, nincs is okom erre. Tökéletes úriemberek voltak végig. Sok sikert kívánok nekik!" – mondta Jáksó.

Nem ő az egyetlen! Ahogy a Life.hu is megírta, Ördög Nóra 13 év után távozott az RTL Klubtól és átigazolt a TV2-höz.
Hivatalos: távozik a Class FM-től Csiszár Jenő és Jáksó Lászlóhttp://www.life.hu/bulvar/20140819-csiszar-jeno-es-jakso-laszlo-kozos-megegyezessel-tavozik-a-class-fm-bol.htmlCsiszár Jenő és Jáksó László öt év után, 2014 szeptemberétől közös megegyezéssel távozik a Class FM-ből – írja hivatalos közleményében a rádió.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKirúgták vagy csak szabadságon van Jáksó László és Csiszár Jenő?http://www.life.hu/bulvar/20140812-jakso-laszlot-es-csiszar-jenot-allitolag-kirugtak-a-class-fmtol-a-radio-szerint-szabadsagon-vannak.htmlBulvárhírek szerint a Class FM megvált két meghatározó arcától, Jáksó Lászlótól és Csiszár Jenőtől. Állítólag mindkettejüktől emberi és anyagi okok miatt köszöntek el. A rádió egyelőre annyit közölt, az érintettek és a vezetőség is vakáción vannak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huJáksó László a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140312-az-rtl-klub-baratok-kozt-cimu-sorozataban-jakso-laszlo-radios-musorvezeto-is-szerepet-kap.htmlTesthezálló feladatot kapott a Barátok közt stábjától Jáksó László. A rádiós a napi soroztaban saját magát alakítja.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.