Hevesi Tamás felesége megy a dzsungelbe

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, TV2 -
házasság Hevesi Kriszta Sztárban sztár Hevesi Tamás Celeb vagyok, ments ki innen! szexuálpszichológus titok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudták eddig, hogy Hevesi Tamás neje az a Hevesi Kriszta ismert szexuálpszichológus, aki megy Afrikába a celebekkel. Közben férje a Sztárban sztárban versenyzik. 

Évtizedekig sikeresen tartotta titokban a Hevesi házaspár a magánéletüket. Az énekes mindig is kerülte az intim kérdéseket. Annyit lehetett tudni, hogy a jelenleg a TV2 Sztárban sztár című műsorában szereplő Hevesi annyira szereti és tiszteli feleségét, hogy még a gyűrűjét sem veszi le soha. A Life.hu munkatársa az egyik adás próbáján rá is kérdezett, hol a gyűrű, mert nem látta Tamás kezén. Az énekes azt mondta: ráhúzta a jelmezt, de nem venné le soha, még a műsor kedvéért sem.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, TV2

Utánajártunk, ki lehet ez a titokzatos nő. Kiderült: Hevesi Kriszta szexuálpszichológusról van szó, aki ismerős lehet sokaknak, mert gyakori vendég a kereskedelmi csatornákon, sűrűn hívják szakértőnek. És ő az, aki októbertől Afrikában próbálja túlélni a dzsungelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban.

Miért titkolták házasságukat?

Tudatos, jól felépített koncepció volt az övék: Kriszta elhatározta, hogy egyedül szeretne szakmai sikereket elérni, nem Hevesi Tamás hátán felkapaszkodva, mint „Hevesiné." Sikerült neki, hiszen ez idáig csak a legszűkebb baráti kör tudta, hogy ők ketten házastársak.

Óvatosan nyúlt Hevesi Tamás Rúzsa Magdihozhttp://www.life.hu/bulvar/20140922-ovatosan-nyult-hevesi-tamas-ruzsa-magdihoz.htmlA stúdióban drukkolt Hevesi Tamásnak az egyedi hangú énekesnő, Rúzsa Magdi és szemmel láthatóan jól szórakozott. Az előadást a zsűri 35 ponttal jutalmazta, mi viszont hiányoltuk a Magdira annyira jellemző orrhangot és kiejtést.TV + Bulvár--Celeb vagyok, ments ki innen! - Végre kiderült, kik retteghetnek a dzsungelbenhttp://www.life.hu/bulvar/20140918-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-sorozat-szereploit-bemutattak.htmlHivatalosan is bejelentették, kik mennek a dzsungelbe. Az eddig kiszivárgott nevek és helyszín után végre megtudtuk, hogy az előző adás óta eltelt 6 év után kiket visz az RTL Klub a legnagyobb a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület,a Kruger Nemzeti Park szomszédságába, hazánktól 8200 km-re rettegni a pókoktól, a csúszómászóktól, és vadállatoktól. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huVeszélyben lesznek a celebek Dél-Afrikában az ebola miatt?http://www.life.hu/bulvar/20140904-a-celeb-vagyok-ments-ki-innent-del-afrikaban-forgatjak-a-helyszin-az-ebola-gocpontjatol-messze-van.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen! új évadának helyszíne Afrika lesz. A kontinens egyes részein azonban tombol a halálos Ebola-járvány. Kolosi Péter, az RTL programigazgatója reagált arra, hogyan érinti ez a műsor szereplőit.TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.