Kevesen tudták eddig, hogy Hevesi Tamás neje az a Hevesi Kriszta ismert szexuálpszichológus, aki megy Afrikába a celebekkel. Közben férje a Sztárban sztárban versenyzik. 

Évtizedekig sikeresen tartotta titokban a Hevesi házaspár a magánéletüket. Az énekes mindig is kerülte az intim kérdéseket. Annyit lehetett tudni, hogy a jelenleg a TV2 Sztárban sztár című műsorában szereplő Hevesi annyira szereti és tiszteli feleségét, hogy még a gyűrűjét sem veszi le soha. A Life.hu munkatársa az egyik adás próbáján rá is kérdezett, hol a gyűrű, mert nem látta Tamás kezén. Az énekes azt mondta: ráhúzta a jelmezt, de nem venné le soha, még a műsor kedvéért sem. 

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, TV2

Utánajártunk, ki lehet ez a titokzatos nő. Kiderült: Hevesi Kriszta szexuálpszichológusról van szó, aki ismerős lehet sokaknak, mert gyakori vendég a kereskedelmi csatornákon, sűrűn hívják szakértőnek. És ő az, aki októbertől Afrikában próbálja túlélni a dzsungelt a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban. 

Miért titkolták házasságukat?

Tudatos, jól felépített koncepció volt az övék: Kriszta elhatározta, hogy egyedül szeretne szakmai sikereket elérni, nem Hevesi Tamás hátán felkapaszkodva, mint „Hevesiné." Sikerült neki, hiszen ez idáig csak a legszűkebb baráti kör tudta, hogy ők ketten házastársak.