Kelemen Anna ajándékba?

Forrás: Édes Élet/Facebook -
ajándék Kelemen Anna bulvár erotika születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tv2 sztárja a közelmúltban teregette ki magánéletét, és nem titkolta azt sem, hogy pénzért árulta a testét. Egy Robert nevű férfi pedig a minap osztotta meg örömét közösségi adatlapján, mely szerint Kelemen Anna volt a "születésnapi ajándéka" - írta a Bors.  A lap szerint a férfi arra is utal, hogy Anna nem sajnálta az örömöt tőle a jeles napon. Nyolcvanezer forintba sok minden belefért.

A Bors megkereste a szőke celebet, vajon mennyi igazság van abban, amit a férfi állít, Kelemen Anna, az édes Élet sztárja pedig nem tagad semmit, egyedül a gázsi összegét:

"Nem titok, egyre gyakrabban hívnak meg rendezvényekre, vagy akár születésnapokra is. Ez is egy ilyen alkalom volt. A nyolcvanezres gázsit cáfolnám, öt számjegyű összegért nem megyek sehová. Az ünnepeltre való tekintettel nem beszélnék a buliról, hiszen nem kaptam rá felhatalmazást, úgyhogy annyit tudhattok, amit ő nyilvánosságra hozott"

Kelemen Anna Forrás: Édes Élet/Facebook

Mit lehet ehhez hozzátenni?

Ismert politikussal szexelt Kelemen Annahttp://www.life.hu/bulvar/20140916-kelemen-anna-az-edes-elet-sztarja-ismert-politikussal-szexelt-a-botranyhosno-szexualis-eleterol.htmlPolitikus szeretőjéről rántja le a leplet új életrajzi könyvében Kelemen Anna. TV + Bulvár--Hogy milyen lenne terhesen Kelemen Anna? Ilyen!http://www.life.hu/bulvar/20140825-kelemen-anna-a-tv2-edes-elet-szereploje-kiprobalta-hogy-festene-kismamakent-nagy-pocakkal.htmlAz Édes Élet sztárja kamu kismama lett és nagy pocakkal, terhesruhában pózolt az Édes Élet kamerái előtt.TV + BulvárEnnyire üres a kassza? Pénzért szexelne Kelemen Annahttp://www.life.hu/bulvar/20140728-kelemen-anna-playmate-hiaba-szerepel-a-tv2n-futo-edes-eletben-mellette-penzert-arulja-a-testet.htmlKelemen Anna újra pénzért kínálja erotikus szolgáltatásait. Amikor a playmate szerepet kapott az Édes Életben, levetette magát a szexuális szolgáltatásokat hirdető oldalról, most azonban újra felbukkant ott. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.