A Life.hu a kezdetektől ott volt a műsor énekesei mellett, és már a legelején kíváncsiak voltunk arra, ki mit kezdene akkor, ha megnyerné az X-Faktort. Tóth Andi és Benji lerajzolta nekünk – mutatjuk, akkor milyen álmokat dédelgetett a két sztárpalánta.

A 2014-es X-Faktornak vége, a versenyzők énekesi karrierje azonban csak ezután kezd el igazán beindulni. A Life.hu előkereste azokat a rajzokat, amelyeket az énekesek még a tehetségkutató indulásakor készítettek nekünk arra a kérdésre válaszolva, mit csinálnának akkor, ha megnyernék az X-Faktort.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A győztes, Tóth Andi akkor még nem is sejthette, hogy minden, amit erre a papírlapra rajzolt, valósággá válhat:

"A nyereményből építenék egy nagy házat, amiről kiskorom óta álmodozom. Kilenc lakás lenne benne és hatalmas kert venné körül. A nyaralásra az unokahúgomat vinném, az nagyon király lenne! A karrierem pedig remélem szárnyalna a hatalmas összegtől, amit ráfordíthatok" - mondta nekünk akkor az X-Faktor hazai történetének legfiatalabb nyertese.

Tóth Andin kívül még Benjit sikerült elcsípnünk egy rajz erejéig – ő ezt vetette papírra:

"A célom egyelőre eljutni a top5-ig. Ha teljesülne a legnagyobb álmom és nyernék, akkor a nyereményből segítenék a szüleimnek, mert rossz anyagi helyzetben vagyunk" - mondta akkor Benji, akinek bőven beteljesült a vágya, hiszen nem csupán a legjobb ötbe került be, hanem végül az X-Faktor harmadik helyezettje lett. Reméljük, ennek is legalább annyira örül, mint amennyire ez a rajza mutatja.

Tóth Andival az eredményhirdetés után néhány órával készítettünk interjút. Ezt itt nézheted meg: