Minden rajongó gyászol - meghalt a Gilmore girls sztárja, Edward Herrmann

Forrás: AFP/Phil Mccarten -
Szívek szállodája meghalt Gilmore Girls Edward Herrmann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végleg elárvultak a Gilmore-lányok, hiszen a szeretve tisztelt, haragudva is imádott Richard Gilmore, Rory nagyapja ma végképp lehunyta a szemét.

Az amerikai színész ma reggel, 71 éves korában halt meg egy New York-i kórházban. Herrmann családja a TMZ-nek mondta el, hogy a férfinek agydaganata volt, és majdnem 4 hete feküdt már a kórház intenzív osztályán. Állapota azonban nem javult, és a család döntött úgy, hogy ne tartsák tovább mesterségesen életben.

Forrás: AFP/Phil Mccarten

A Gilmore Girls (Szivek szállodája) sorozatban kétszer is a halál közelébe került, és több hetett töltött a képzeletbeli kórházban, igaz, ott szívbetegséggel küzdött. Lám, az élet happy end nélkül ismételte a történteket - szilveszterkor tudta elengedni a családja. Délceg alakja, erős férfi karaktere rettenetesen hiányozni fog a filmvászonról!

Nemrég megírtuk, hogy a Gilmore-lányok apját játszó Edward Herrmann olyan filmek mellékszereplője volt a sorozat előtt, mint a Kairó bíbor rózsája, Az elveszett fiúk vagy A vasmacska kölykei. Később a Kegyetlen bánásmódból, az Aviátorból és az Oz című börtönsorozatból emlékezhetünk rá. A Szívek szállodája után az Így jártam anyátokkalban volt egy kisebb, de annál fontosabb megjelenése (a Robint és Barney-t összeadni tervező, sajnálatos módon elhalálozó papot játszotta), és szerepelt A férjem védelmében című sorozatban is.

"Barátom, Ed Herrmann volt a legkedvesebb, legeredetibb és legtehetségesebb ember" – írta Twitter-oldalán a halálhírre Lau­ren Graham, aki a Szívek szállodájában a lányát játszotta. "Megtiszteltetés és öröm volt ismerni őt, az elvesztése pedig borzalmas csapás" - tette hozzá.

Taylor Swift a legönzetlenebb hírességhttp://www.life.hu/news/20141231-taylor-swift-lett-2014-legtobbet-jotekonykodo-hiressege.htmlHarmadik éve kerül a legtöbbet jótékonykodó celebek listájának élére a country-csillag, aki idén is számos nemes ügyet támogatott és emelte fel értük a hangját.News--Zárd üvegbe a legszebb élményeidet jövőre! Így készül az emléküveghttp://www.life.hu/news/20141231-keszits-emlekuveget-befottes-uvegbol-es-papirra-irt-emlekekbol.htmlVannak, akik naplójukban jegyzik le emlékeiket, megint mások egy kis ládikában gyűjtik össze őket, és akadnak, akik a fejükben őrizgetik legszebb élményeiket. A Life.hu most mutat egy újabb trükköt, hogyan zárhatod egyetlen üvegbe legszebb történeteidet.NewsOrigoSúlyos balesetet szenvedett az Afrika Race-en a Szalay- Bunkoczi pároshttp://www.life.hu/news/20141230-sulyos-balesetet-szenvedett-az-afrika-race-en-a-szalay-bunkoczi-paros.htmlA Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős az Africa Race első szelektív szakaszának rajtjától 14,6 kilométerre felborult. Az Opel Mokka hatalmas sebességgel érkezve orral beleállt egy homokfalba, s előbb a tetejére, majd az oldalára borult – a navigátor megsérült, így a páros számára véget ért a verseny.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.