Addig unszolta kérésével az énekes Fésűs Nellyt, hogy a színésznő – családja beleegyezésével – a saját anyatejét szolgálta fel különleges fogásként a Hal a tortán adásában. 

Nem akármire fente a fogát egész héten Varga Viktor. Az énekes, aki igencsak összemelegedett Bálint Antóniával a Hal a tortán adásában, Fésűs Nelly anyatejét szerette volna megkóstolni már jó ideje.

Forrás: facebook/Varga Viktor

Kívánsága pedig végre meghallgatásra talált. Nelly, bár először meglepődött Viktor különleges kérésén – de nem annyira, mint a Cseke Katinka által felszolgált birkafejen – végül mégis teljesítette azt. „Viktornak szinte már fétisévé vált, napjában többször is elmondta, mennyire szeretné megkóstolni az anyatejet. Mondtam neki, hogy ezt a lányommal, Elzával és az urammal beszélje meg, én benne vagyok. Bár furcsa ízlése van, az biztos" – mondta Nelly a Borsnak.

„Viktor már az elején kijelentette, hogy 'gyári csomagolásban' szeretné megkóstolni Nelly tejét, ám mint apa és férj, erre nem mondhattam igent" – mondta Nelly férje, Vajtó Lajos, aki végül a poharas megoldást ajánlotta fel az énekesnek. „Nelly kirakott öt pohár tejet, melyek közül az egyikbe anyatejet töltött. Viktor azonnal ráérzett, és hatalmasat kortyolt belőle" – foglalta össze a műsorban történteket Vajtó, aki maga is kóstolta már felesége tejét.

Viktor, miután kielégítette a kíváncsiságának, úgy döntött, marad a normál tejnél: „Valójában nem hittem, hogy tényleg kipróbálhatom. Az első pár korty izgalmas volt, aztán letoltam, mint egy feles pálinkát. A jövőben inkább maradok a rendes tejnél."