Az érintetlen és szőrös puncijú lányokra bukik Varga Viktor

TV2 lány intim Varga Viktor szőr szűz Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor szakítása óta nem fér a bőrébe. Legutóbb arról vallott, hogy milyen számára az ideális intim testrész és miért éppen a szűz lányok jönnek be neki.

Ahogy a Life.hu is megírta, véget ért Varga Viktor és Cinthya Dictator viharos szerelme. Viktor szinte azonnal belevetette magát a hódításba. Most pedig az Epizód magazinban azt is elkotyogta, milyen számára az ideális nő – írja a Bors.

forrás: Life.hu

„Szeretem a természetes bibliai emberábrázolást. Félreértés ne essék, nem egy bokorra vágyom odalenn, de a csupaszra borotvált szemérem unalmas. A szőrnek ráadásul funkciója van, nem kell leborotválni. Erre a higiénia miatt is szükség van" – magyarázta az énekes, akinek egyéb elvárásai is vannak.

„Nem szeretem azokat a nőket, akik túl sok férfival voltak együtt, de nem a féltékenység miatt, inkább higiéniai szempontból. A szűz lányok ráadásul még tiszták, szeretem az angyal típusokat" – mesélte Viktor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.