Ez volt az utolsó esélye? A 47 éves Udvarias Anna esett ki a Rising Starból

Forrás:TV2 -
Kovács Gyopár Udvarias Anna Rising Star kieső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nézők nem szeretnék tovább Udvarias Annát hallgatni, Kovács Gyopár viszont továbbjutott.

A heti adásban Udvarias Anna és Kovács Gyopár párbajozott egymással - a nézők döntése szerint a 47 éves színésznő nem folytathatja tovább a versenyt. Annak korábban a Life.hu-nak elmesélte, hogy fiai megdöbbenésére azért döntött a tehetségkutató mellett, mert szüksége van a népszerűségre. Kiderült az is, hogy közös múltjuk van Kiszel Tündével, amelyről sokat mesélt. Hiába az energikusság, a tapasztalat, a profi színpadi jelenlét, Anna nem győzte meg a nézőket, a zsűri azonban állva tapsolt neki.

Forrás:TV2

Mező Misi: "Én nem tudtam egyik esetben sem igennel szavazni."

Feke Pál: "Anna, meghatódtam, mert az, amit te is a műsorban megmutattál, az a hatás, az nekem mindennél többet ér. Én így élem az életemet a saját szakmámban is. Hihetetlenül nagyszerű hölgy vagy!"

Pásztor Anna: "Nekem mindkettőtök produkciója az örök fiatalságról szól, mert soha senki nem tudhatja, mikor jön el az élete dereka."

KERO: "Mindkettőjüknél ez volt a legjobb produkció, mert semmit nem akartak, csak magukat mutatni. Gratulálok mindkettőjüknek"

Kovács Gyopár versenyben maradt Forrás:TV2

Eltorzult fejjel kampányol Ördög Nóra és Majka a Rising Star melletthttp://www.life.hu/bulvar/20150111-majka-es-ordog-nora-grimaszolnak-a-rising-star-adasa-elott.htmlA TV2 nagyágyúi mindent bevetnek, hogy a nézők a Rising Star esti adását válasszák a tévéből. Még az eltorzult fej sem akadály.TV + Bulvár--Rising Star: Peter Srámek barátnője nagyon féltékeny sikert sikerre halmozó szerelmérehttp://www.life.hu/bulvar/20150109-peter-sramek-baratnoje-nagyon-feltekeny-a-rising-star-enekesere.htmlPeter Srámeknek kilenc hónapja van barátnője, de a lány nem jön el a Rising Star élő adásaira. Vajon megváltoztatja-e a fiú sikere a pár életét?TV + Bulvár--Rising Star: Palmer Izsák bátyja már közismert a hazai zenei köröbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150109-betegen-lep-szinpadra-palmer-izsak-akinek-batyja-johnny-k-palmer-ismert-zenezsrezo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.