Conchita Wurst hatalmas fájdalmakkal küzd

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
szakállas nő Eurovíziós Dalfesztivál fájdalom létezés Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál nyertese egy interjúban bevallotta, nem egyszerű nőként élnie és minden nap komoly fizikai fájdalmakat él át.

A férfiként született Conchita Wurst tavaly formabontó kinézetével tarolt az Eurovíziós Dalfesztiválon. Hamarosan pedig látogatást tesz Budapesten és a Story Gálán énekel majd. A Life.hu újságírói már alig várják, hogy az év médiaeseményén megpillantsák a világsztárrá vált szakállas nőt, aki nemrég bevallotta a blick.ch-nak, milyen kemény a hétköznapokban nőként létezni.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

„A nőként létezés nagyon kemény munka és szó szerint fájdalmakat élek át azért, hogy így élhessek. A magas sarkú cipők, a parókák, a ruhák, állandó fájdalmat okoznak. Alig várom a nap végét, hogy megpihenhessek. Jobb Tom Neuwirth-nek lenni, mint Conchitának, mert ha Tom nem akar valakivel beszélgetni, nem kell neki. De Conchita imád fecsegni és a középpontban lenni. Félig Tom vagyok, félig Conchita, és ezzel meg is vagyok elégedve. Privátban egy nagyon unalmas ember vagyok" – mesélte Conchita.

Naná, hogy Conchita Wurst ellopta a show-t a Golden Globe vörös szőnyegén!http://www.life.hu/trend/20150112-conchita-worst-ruhaja-a-golden-globe-2015-voros-szonyegen.htmlConchita ment, és látták, hogy a szakállas énekesnő maga a valóság. Los Angeles is megismerkedett az osztrák énekessel.Trend--Médiatörténeti esemény – Conchita Wurst jön a Story Gálárahttp://www.life.hu/bulvar/20150202-conchita-wurst-a-2014-es-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-jon-a-story-galara-magyarorszagra.htmlImmár 16. alkalommal gyűlnek össze a hazai hírességek és a média kiemelkedő személyiségei az ország legcsillogóbb estélyén, a Story Ötcsillag Díjátadó Gálán, ahol idén Conchita Wurst, a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál győztese szórakoztatja a közönséget.TV + Bulvár--Conchita Wurst fekete magas sarkúban lép a Golden Globe vörös szőnyegérehttp://www.life.hu/bulvar/20150111-conchita-wurst-ott-lesz-a-golden-globe-on-mar-los-angeles-ben-van.html"Semmi nem tarthat vissza" - nyilatkozta még decemberben Conchita Wurst, akit a szervezők meghívtak a Golden Globe díjátadó gálára. Az osztrák transzvesztita előadó már Los Angeles-ből posztol naposabbnál naposabb képeket.TV + Bulvár--Dicséretet kapott az ENSZ-főtitkártól Conchita Wursthttp://www.life.hu/bulvar/20141103-conchita-wurst-dicseretet-kapott-a-diszkriminacio-es-az-intolerancia-elleni-harcert-az.htmlAz ENSZ-főtitkártól kapott dicséretet Conchita Wurst, a "szakállas nő", aki idén megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. A transzvesztita előadó a diszkrimináció és az intolerancia ellen küzd.TV + Bulvár--Halálosan megfenyegették Conchita Wurstothttp://www.life.hu/bulvar/20140516-az-eurovizios-dalfesztival-gyozteset-conchita-wurstot-halalosan-megfenyegettek.htmlAz osztrák médiában röppent fel a hír, hogy meg akarják ölni az Eurovíziós Dalfesztivál győztesét. Ezt maga Conchita is megerősítette.TV + BulvárOrigoHatalmas változás a Rising Starban - Ördög Nóra jelentette behttp://www.life.hu/bulvar/20150202-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-hatalmas-bejelentest-tett-jovo-heten-ket-versenyzo-tavozik-a-rising.htmlÖrdög Nóra jelentette be a nagy szenzációt: a Rising Star elődöntőjében már két versenyző távozik a TV2 tehetségkutató show-jából.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.