Alekosz: „A magyar társadalom nincs még felkészülve Conchita Wurstra"

Story-gála 2015 Alekosz Story Gála bombariadó Conchita Wurst ValóVilág 4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A görög szájhős ismét nem tett lakatot a szájára és a Story-gála meghívott külföldi sztárvendégével, Conchita Wursttal kapcsolatban fejtette ki a véleményét. De elárulta azt is, volt-e köze a bombariadóhoz...
/1502/Story20152873139

Ahogy a Life.hu is megírta, a szombati Story-gálán bombariadó volt, ami miatt Alekoszt kezdték támadni. Többek fejében megfordult ugyanis, hogy ő vagy más, szintén meg nem hívott sztár lehet a riasztás hátterében. A ValóVilág4 győztese a Blikknek fejtette ki erről a véleményét.

Forrás: Facebook/Való Világ

„Az elkövetőket felesleges keresni, úgysem lesznek meg, inkább át kellene értékelni a szervezők alkalmasságát. Nem volt éppen bölcs döntés, hogy Conchita Wursttal reklámozták az eseményt, az elit réteg idő előtt le is lépett a rendezvényről a kialakult kellemetlenségek miatt. Szó sincs arról, hogy én személy szerint elítélném a melegeket, de a magyar társadalom legjava nincs még felkészülve egy olyan jelenségre, mint Wurst" – magyarázta a lapnak Alekosz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.