"Azt hiszem, a hiányt még nem tanultam meg kezelni" - Megszólalt Bajor Imre lánya

Fotó: Life.hu -
betegség Bajor Imre halál család szeretet Bajor Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A színészet nem a munkája, a hivatása volt. Alázatos volt, kitartó, fegyelmezett, néha gyermekded a boldogságtól, hogy játszhat. Néha meg olyan, akihez alig lehetett beszélni, annyira befelé figyelt, hogy mindent teljesíteni tudjon a színpadon" - mesélte a 19 éves lány.

Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, tavaly nyáron, hosszú betegséget követően hunyt el Bajor Imre. A család, a barátok, a rajongók végig bíztak abban, hogy sikerül leküzdenie a halálos kórt, de már nem volt remény. Fél év telt el azóta, Bajor Imre lánya, Lili pedig most tudta szavakba önteni az érzéseit.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Tőle örököltem az emberi közelség szeretetét. Hogy szeretek beszélgetni és szót érteni másokkal. Azt persze csak remélni tudom, hogy valamit a színészi varázsszérumból is csöpögtetett belém" - nyilatkozta Lili a Blikknek.

"Azt hiszem, a hiányt még nem tanultam meg kezelni. Arra megtanított az eltelt időszak, hogyan kell felnőttként viselkedni, és megállni a helyem bizonyos élethelyzetekben. Még tanulom ezt az állapotot, de ez a pár hónap semmire nem volt elég, talán éppen csak arra, hogy felfogjam a hírt, amit augusztus elején telefonon keresztül kaptam.

Vigaszt nyújt, hogy azt csinálom, amit kicsi korom óta szerettem volna. Segít a családom, a szerelmem, a legjobb bará­taim. A fájdalmat próbálják enyhíteni, nem elfeledtetni, inkább velem együtt érezni. Néztem egy ideig a Szomszédokat, de amióta nincs itt, nem tudtam még semmit végignézni, amiben ő szerepel. Talán majd idővel..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.