Teljesen átalakul a Facebook Messenger – Magyar fejlesztéssel népszerűsítik az újítást!

Forrás: AFP/Josh Edelson -
startup magyar San Francisco Facebook Messenger Mark Zuckerberg fejlesztés konferencia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vállalat alapítója, Mark Zuckerberg az F8 nevű fejlesztői konferencián mutatta be a Facebook csevegőapplikációjának legújabb fejlesztéseit, amelyek közé egy magyar is bekerült.

Negyven vadonatúj messengeres fejlesztést mutatott be Mark Zuckerberg a San Franciscóban megrendezett F8 elnevezésű konferencián, amelyek közé egy budapesti startup, a ClipDis egyik fejlesztése is bekerült, amelyről bővebben az Origón olvashatsz.

Forrás: AFP/Josh Edelson

Korábban már kiszivárgott információ arról, miszerint a Facebook jelentős változást tervez a Messenger üzenetalkalmazásába és megnyitja a szolgáltatást a külső fejlesztők előtt.

Téged is elért a Facebook-magány? Teszteld!

Egy felmérés szerint azok a nők, akik életük minden rezdülését megosztják a népszerű közösségi portálon, magányosak. Vajon te is közéjük tartozol? ITT most kiderült!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.