Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Üresen áll a Győzike show egykori forgatási helyszíne, a Gáspár villa. A hatalmas ház nem kell senkinek. 

"Négy éve hirdetjük, de még kósza érdeklődő sem nagyon volt, nemhogy komoly vevőjelölt" – panaszolta a Borsnak Gáspár Győző. "Az igazság az, hogy már tízmillió forintot engedtünk, így a 49,9 milliós vételár messze a piaci ár alatt van, mégsem kel el. Sokat gondolkodtunk, mi legyen a teendő, de a helyzet az, hogy a szívünkbe zártuk azt a házat, az volt a munkahelyünk, az otthonunk, ott forgattuk a Győzike Show-t, életünk egyik legboldogabb és legtevékenyebb időszakát éltük meg. Nem szívesen adnám oda gombokért. Tudom, hogy folyamatosan romlik az állaga, nem lakik ott senki, nincs rendesen kifűtve, a szomszédok tojással dobálták a falait, van, aki odapiszkít a kapu elé… szóval rémes a helyzet" - tette hozzá.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Győzike már komolyan fontolgatja azt a megoldást is, hogy ingyen odaadja egy olyan szervezetnek, amelynek nincs pénze egy ilyen ingatlanra, és jól ki tudná használni. "A családdal már beszélgettünk arról, hogy esetleg egy árvákat támogató egyesületnek adományozzuk, amely minimális átalakítással megfelelő életkörülményeket tudna biztosítani a gyerekeknek. Persze az sem mellékes, hogy akkor legalább az adómból leírhatnék némi pénzt" - jelentette ki.

Rúzsa Magdi kiválasztotta esküvői ruhájának tervezőjéthttp://www.life.hu/bulvar/20150402-ruzsa-magdi-kivalasztotta-eskuvoi-ruhajanak-tervezojet-zigit.htmlRúzsa Magdi már kitalálta, hogy milyen menyasszonyi ruhában fogja kimondani a boldogító igent, elképzeléseit pedig megvitatta egy divattervezővel is. Közeleg a nagy nap?TV + BulvárOrigoPucéran pózolt VV Fanni - Vagy mégsem? http://www.life.hu/bulvar/20150403-egy-fehernemumarka-kerte-fel-fotozasra-vv-fannit-aki-puceran-pozolt.htmlBár szégyellősnek vallja magát, a minap mégis fehérneműmárka-cég fotózta VV Fannit.TV + Bulvár--Bepucsított Katie Pricehttp://www.life.hu/bulvar/20150402-katie-price-televizios-bemondo-bepucsitott-a-csaladi-nyaralason.htmlNagyon jól sikerült Katie Price nyaralása. Őrült hangulatában pedig még egy pucsítást is megengedett magának a parton.TV + Bulvár--Húsvéti nyuszi lett Péterfy Boribólhttp://www.life.hu/bulvar/20150402-peterfy-bori-husveti-nyuszikent-fotozkodott.htmlPéterfy Bori a húsvétra és zenekara 8. születésnapi koncertjére hangolódik.TV + Bulvár--Esténként sírva alszik el, és csak a kutyáival beszélget Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/bulvar/20150402-medveczky-ilona-fel-hogy-leutik-a-penzeert.htmlMedveczky Ilona hónapok óta bezárkózva él, alig beszél valakivel, mostanában csak a kutyáihoz szól, mert tőlük szeretetet kap, az emberektől inkább fél. TV + BulvárOrigoFodor Zsóka élete több szálon fut - hol itt, hol ott alszik a színésznőhttp://www.life.hu/bulvar/20150402-fodor-zsoka-az-rtl-klub-baratok-kozt-egykori-magdi-anyusanak-elete-tobb-szalon-fut-ciganyeletet-el.htmlA Barátok közt egykori Magdi anyusa egy percet sem pihen, állandóan mozgásban van és bevallottan élvezi a cigányéletet.TV + Bulvár--A Jimmy Hotelben fog főzni Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-zambo-jimmyrol-elnevezett-hotelben-akar-dolgozni-zambo-krisztian.htmlZámbó Krisztián szakácsiskolába szeretne járni, hogy az éneklés mellett a Jimmy Hotel séfje is lehessen. TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.