Kényszerleszállást hajtottak végre a Germanwings repülőgépei

Forrás: Flickr/Mark Harkin -
pilóta tömeggyilkos Germanwings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rájár a rúd a népszerűnek számító diszkont légitársaságra, hiszen sorra kerülnek a járatai nehéz helyzetbe.

Mióta bekövetkezett a szinte felfoghatatlan tragédia, amikor is a tömeggyilkos másodpilóta hegynek vezette a repülőgépet, azóta úgy tűnik, mintha átok ülne a légitársaságon.

Germanwings Airbus A319 Forrás: Flickr/Mark Harkin

Pénteken meg kellett szakítani a Hannoverből Rómába tartó járat útját, és kényszerleszállást hajtottak végre Velencében, alig másfél héttel a Germanwings Barcelona és Düsseldorf közt közlekedő gépének katasztrófája után. Úgy tudni, azért kellett az utazást minél hamarabb megszakítani, mert a személyzet egyik tagja, valamint egy utas annyira rosszul lett, hogy azonnali orvosi ellátásra szorultak. Egyes beszámolók szerint az utas pánikrohamot kapott.

Mint ahogyan az Origó is megírta, szombaton reggel 11 óra után nem sokkal ismét kényszerleszállást kellett végrehajtania a Germanwings Kölnből Velencébe tartó járatán. Ezúttal technikai ok állt a háttérben, úgy tudni, hogy a problémát olajszivárgás okozta. A pilóta a hiba észlelésekor az egyik hajtóművet lekapcsolta, és végül egy hajtóművel vezette a gépet földre.

Sorozatgyilkosságok helyszíne volt… Te beköltöznél a horrorházba?http://www.life.hu/otthon/20150402-aron-alul-kelt-el-az-american-horror-story-sorozatbol-jol-ismert-gyilkos-haz.htmlTöbb mint 20 ember lelte benne halálát, a környéken csak gyilkos házként emlegetik. 2011 óta próbáltak megszabadulni tőle, most talált új lakóra. Less be te is a rettegett villa falai közé!Otthon--Hihetetlen! Jessica Alba kétgyerekes anyukaként is szuperszexihttp://www.life.hu/csalad/20150403-jessica-alba-szineszno-szexi-furdoruhaban-pozolt-a-tengerparton.htmlÚgy néz ki, mintha egy fürdőruhás fotózásra készült volna, pedig csak családjával ment ki a strandra a 33 éves színésznő, aki annak ellenére, hogy már két gyereket szült, eszméletlen formában van. CsaládAFPBeyoncé végtelen lábakat mutatott - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150403-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-rihanna-dakota-johnson-elsa-pataky-beyonce-rita-ora-hilary.htmlSzínes szoknyák, nagy esőkabátok, klasszikus kis feketék és furcsa frizuraváltás - ezekkel leptek meg bennünket kedvenc celebjeink a héten. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.TrendAFPA Mount Everest megmászására készül Török Zsolthttp://www.life.hu/news/20150404-a-mount-everest-megmaszasara-keszul-torok-zsolt-aradi-hegymaszo.htmlTörök Zsolt szombat reggel indul Bukarestből, hogy egy nemzetközi expedíció tagjaként május közepén oxigénpalackkal jusson fel a Föld legmagasabb hegycsúcsára. NewsOrigoKiszel Tünde bikiniben kezdi a húsvétothttp://www.life.hu/bulvar/20150403-kiszel-tunde-bikiniben-furdozik-demjenben.htmlKiszel Tünde szívesen oszt meg magáról fotókat a közösségi oldalán. Legutóbb azt mutatta meg, hogyan fest bikiniben. TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.huCsontsoványra fogyott Csobot Adélhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-csont-sovanyra-fogyott-csobot-adel-enekesno.htmlTeljesen megváltozott Csobot Adél, a 2012-es X-Faktor harmadik helyezettje: bájos arca beesett lett, combjai csontsovánnyá fogytak. Mi történt az énekesnővel? TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.