New Yorkban kezdett új életet VV Krisztián

VV Iza VV Krisztián New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután szakított Izával, a ValóVilág egykori szereplője úgy döntött, szerencsét próbál a nagyvilágban.

A Life.hu korábban már megírta, hogy VV Krisztián New Yorkba utazik, hogy új életet kezdjen szerelme, Iza nélkül és végre elfelejtse a lányt.

"Lassan egy hónapja élek New Yorkban, Brooklynban, azon belül pedig a Boro parkban. Láttam a nagy felhőkarcolókat, messziről a Szabadság-szobrot is, nagyon szép látvány" – írja Blikk. A lap arról is beszámol, hogy noha úgy tűnik, bejöttek a fiú számításai a tengeren túl, ám ennek ellenére Krisztián nem rejti véka alá, mennyire hiányoznak a szerettei, de legfőképpen egy társ.

Forrás: RTL 2

"Szerencsére a villában már átéltem azt, milyen, amikor egyedül van az ember, és csak magára számíthat. Nekem ott volt egy társam, aki miatt nem éreztem magam egyedül. Itt másabb a helyzet. Lelkileg megtörik az ember esténként, de van, amikor napközben is!" - mesélte olvasóinak az oldalán Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.