Hurrá! Kedden már akár 30 fok is lehet

Forrás: Thinkstock -
időjárás nyár 2015 előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi jó hírek a jövő hét időjárásával kapcsolatban.

Hétfőn a legtöbb helyen átmenetileg felszakadozik, vékonyodik majd a felhőzet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, legfeljebb a déli országrészben élénkül meg a délnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 19 és 26 fok között valószínű, de északkeleten 1-2 fokkal hűvösebb is lehet.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Kedden a Dunántúlon napos idő várható fátyol- és gomolyfelhőkkel, másutt délelőtt erősen felhős lesz az ég, majd nyugat felől lassan csökken a felhőzet. Eleinte a Dunától keletre elszórtan, délután már csak északkeleten és csak helyenként valószínű kisebb eső, zápor. A délnyugati szél délnyugaton élénk lesz, néhol meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet az ország nagy részén 25 és 30, északkeleten 20 és 24 fok között alakul.

Ha kíváncsi vagy a lakhelyeden várható időjárásra, az Origo Időjárás oldalán megnézheted a részleteket.

Hoppá! Elvitték a hatos lottó főnyereményéthttp://www.life.hu/news/20150503-elvittek-a-hatos-lotto-fonyeremenyet.htmlVolt hat találatos a vasárnapi lottóhúzáson. Ez azt jelenti, hogy egy szerencsés több mint 550 millió forintot nyert.News--Vajon mennyire lesz drága idén a magyar eper?http://www.life.hu/news/20150503-draga-lesz-iden-a-magyar-eper-meg-a-termelo-sem-tudja.htmlBár a boltok és a piacok standjai nem ezt sugallják, az igazi eperszezonra még várni kell néhány hetet.News--Váratlanul elhunyt a világ egyik legbefolyásosabb nőjének, Sheryl Sandbergnek a férjehttp://www.life.hu/news/20150503-sheryl-sandberg-a-facebook-masodik-embere-elveszitette-ferjet-dave-goldberget.htmlA 45 éves Sandberg a Google legmagasabb beosztású női vezetője volt, ma pedig a Facebook ügyvezető igazgatója, úgy is mondhatnánk, hogy a második ember Mark Zuckerberg után. Ő gyászolja most szerelmét.News--Elhunyt Ruth Rendell, a népszerű brit krimiíróhttp://www.life.hu/news/20150503-elhunyt-ruth-rendell-a-nepszeru-brit-krimiiro-eletenek-85-eveben.htmlA 85 éves írónőt január óta válságos, de stabil állapotban, kórházban kezelték, miután az év elején súlyos stroke-ot kapott. Szombaton hunyt el.NewsOrigoElhunyt Maja Pliszeckaja, az orosz balett nagyasszonyahttp://www.life.hu/news/20150503-elhunyt-maja-pliszeckaja-az-orosz-balett-nagyasszonya-89-eves-volt.htmlÉletének 89. évében elhunyt Maja Pliszeckaja világhírű balerina - közölte Vlagyimir Urin, a moszkvai Nagyszínház vezérigazgatója. Úgy tudni, a Németországban élő művész halálát szívroham okozta.News--Itt az első fotó a királyi csöppségről! http://www.life.hu/news/20150502-katalin-hercegno-elhagyta-a-korhazat.htmlBemutatták a királyi csemetét! Megvan az első fotó a ma született brit hercegnőről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.