Soha nem fog felépülni Bobbi Kristina Brown

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
agykárosodás felépülés Nick Gordon Bobbi Kristina Brown Bobby Brown Whitney Houston esély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston lányának állapotáról újabb hírek érkeztek: az orvosok szerint nagy az esélye annak, hogy soha nem fog már felépülni a fiatal lány.

Habár nemrégiben még Bobbi javuló állapotáról nyilatkozott az apukája, Bobby Brown, úgy látszik, mégsem olyan bíztatóak az eredmények. Az orvosok legújabb nyilatkozata a lány nagymamájának, Cissy Houstonnak legutóbbi közleményét támasztja alá: Bobbi Kristina visszafordíthatatlan agykárosodást szenvedett. Az orvosok úgy látják, szinte semmi esély nincs a felépülésre.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

Mindeközben Nick Gordon, a lány férje, akit egyébként gyanúsítottként hallgattak meg Bobbi Kristina ügyében, sikerrel vette a rehabot, és most azért harcol, hogy ő is látogathassa feleségét.

"Csak harmadik kézből kap róla információkat, szinte nem is tud többet, mint amennyi megjelenik a sajtóban. Pedig annyira aggódik érte" – nyilatkozta Nick egyik barátja a People magazinnak.

Bárdosi Sanyi újra bíróságra járhttp://www.life.hu/news/20150506-bardosi-sandor-egykori-birkozo-ujabb-idezest-kapott-testi-sertes-miatt.htmlAz egykori birkózó már két ügy miatt jár a bíróságra, ráadásul mindkettőnél testi sértéssel vádolják.News--Facebookon jósolta meg az újszülött hercegnő nevét az alattvalóhttp://www.life.hu/news/20150505-facebookon-josolta-meg-az-ujszulott-hercegno-nevet-az-alattvalo.htmlKelly Cragg, a fiatal brit nő több mint 24 órával a hivatalos bejelentés előtt jósolta meg facebook oldalán a várva várt hercegnő nevét. A lány és barátai legnagyobb meglepetésére el is találta.News--Meghalt a férfi, aki müzlivel kínálta Ryan Goslingothttp://www.life.hu/news/20150505-meghalt-ryan-mchenry-aki-muzlis-mem-videokat-gyartott-ryan-goslinrol.htmlRyan McHenry, aki Ryan Goslingról készített müzlievős mémeket, 27 éves korában hunyt el rákban.News--Ilyen volt David Beckham születésnapi tortájahttp://www.life.hu/news/20150505-david-beckham-aki-40-eves-lett-megmutatta-szuletesnapi-tortajat.htmlDavid Beckham születésnapjáról szinte már mindent tudunk. Az egyetlen dolog, ami még kimaradt, az a fotó a tortáról, és a hozzá járó hitvesi ölelésről.NewsOrigoLetartóztatták a The Walking Dead sztárjáthttp://www.life.hu/news/20150505-letartoztattak-seth-gilliam-szineszt-gyorshajtas-es-drogbirtoklas-vadjaval.htmlGyorshajtás, ittas vezetés és drogbirtoklás vádjával tartóztatták le Seth Gilliamet, a nagysikerű sorozat egyik szereplőjét.News--Elhunyt az Excalibur film Artúr királyahttp://www.life.hu/news/20150504-nigel-terry-az-excalibur-cimu-film-artur-kiralya-elhunyt.htmlGyászol a filmszakma! Nigel Terry, az Excalibur című kultuszfilm Artúr királya. A 69 éves brit színéssszel tűdőtágulat végzett néhány hónappal hetvenedik születésnapja előtt. NewsNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.