Lezárult a nevezés a Miss Universe Hungary szépségversenyre, amelyre idén több százan jelentkeztek. Az ország különböző pontjairól érkező szépségek megcsillantották karakterüket és ötletességüket is, nem kevés fejtörést okozva a szakmai előzsűri tagjainak.

Lázas izgalommal telt meg a budapesti Symbol előtere, ahol szépségek tucatjai gyűltek össze, hogy bejuthassanak a Miss Universe Hungary utolsó castingjára. A gyönyörű lányok tízes csoportokban, egyenként vonultak fel és a szakmai előzsűri különböző szempontok alapján értékelte őket.

Forrás: Miss Universe Hungary

Azért pedig, hogy a várakozási időt oldottabb hangulatban tölthessék a lányok, a szervezők haj, smink, valamint körömápolási sarkokat alakítottak ki nekik.

A jelentkezők között több ismerős arc is feltűnt. A 19 éves Tarcsi Dalma 2014-ben az öt legkiemelkedőbb szépség közé került és úgy döntött, idén sem hagyja ki a megmérettetést. Felkapta a fejét a zsűri Ludman Emese láttán is, aki szintén rutinosan vonult fel a kifutón, hiszen ő is szerepelt a tavalyi mezőny legszebb 16 lánya között.

A vidéki nagyvárosok castingjai után Budapesten zárult a szépségverseny válogatója, ahol a zsűri végül kiválasztotta azt a 16 gyönyörű lányt, akik a Miss Universe Hungary június 6-i döntőjén, a nagyszabású élő show-ban is megmutathatják magukat.