Felére esett vissza az M1 híradójának nézettsége

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
köztévé nézettség állami média visszaesés Híradó műsor néző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március 15. óta 332 ezerről 151 ezerre zuhant a fél nyolcas híradó általános nézettsége. Az elvesztett nézők a Duna Tv-n sem jelentek meg.

Jelentősen visszaesett a köztévé fél nyolcas híradójának nézettsége – olvasható a Népszabadság csütörtöki számában.

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

A március 15-i héten még 332 ezren, május második hetében azonban már csak feleannyian, 151 ezren nézték az egész állami média húzóműsorát. A lap információi szerint a nézők a Duna Tv-n sem jelentek meg, az esti híradójuk nézettsége a május 11-i héten 124 ezres átlagnézettséget ért el.

Ezért nem számolt be az M1 Híradó Bajor Imre halálárólhttp://www.life.hu/news/20140807-bajor-imre-halalaval-nem-foglalkozott-az-m1-hiradoja-kozlemenyben-reagal-az-mtva.htmlBajor Imre színész halálával szerdán nem foglalkozott az M1 esti Híradója, pedig az MTI is lehozta a hírt. Az Origo megkeresésére az MTVA-nál türelmet kértek, és azt mondták, írásban reagálnak a mulasztásra. Így is történt.NewsOrigoVV Zsuzsa feltűnik a köztévénhttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vv-zsuzsa-a-valo-vilag-7-jatekosa-a-duna-tvn-szerepel.htmlVV Zsuzsa a Duna World-ön lesz látható pénteken. A Kiskun Krónika korábbi híradósa egészen új szerepben tündökölhet. TV + Bulvár--Rákay Philip távozik a köztévétől – új kihívásokra vágyikhttp://www.life.hu/bulvar/20150303-rakay-philip-a-mtva-intendans-programigazgatoja-tavozik-a-koztevetol-mert-uj-kihivasokra-vagyik.htmlNégy és fél év után távozik Rákay Philip az MTVA-tól, ahol szép sikereket ért el a műsorokkal, amelyek a nevéhez fűződnek.TV + Bulvár--Nem tér vissza a megvert híradóshttp://www.life.hu/news/20150422-borsa-miklos-a-megvert-hirados-nem-megy-vissza-a-hiradoba.htmlBorsa Miklós, az M1 híradósa, akit múlt héten megvertek, úgy döntött, nem tér vissza a csatornához. News--Vitray Tamás: "Olyan mértékben irtóznak tőlem a köztévénél, hogy arra ma már büszke vagyok" http://www.life.hu/kult/20150312-vitray-tamas-riportertol-irtoznak-a-koztevenel-errol-o-maga-vallott-egy-interjuban.htmlA legendás riporter arról beszélt, mi a véleménye a most futó műsorokról és milyen a viszonya a köztévével.Kult--Szellő István: "A Híradó félkatonai szervezetként működik"http://www.life.hu/bulvar/20150512-szello-istvan-nem-tartja-magat-clooneynak-mondta-az-egy-csepp-ver-alapitvany-sajtotajekoztatojan.htmlA Life.hu riportere az Egy csepp vér alapítvány rendezvényén is részt vett. Szellő István híradózásról, az RTL Klub első időszakáról mesélt nekünk.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.