A híres topmodell Cannes-ban tartotta 45. születésnapját. A meghívott celebek mellett az is bejuthatott a bulira, aki kicsengetett félmillió forintot.

Ment a rongyrázás Naomi Campbell 45. születésnapi partiján. A leghíresebb celebek kaptak meghívást a bulira – Leonardi DiCaprio, Kendall Jenner, Mary J. Blige – de félmillió forintért bárki felköszönthette Naomit.

Forrás: Instagram/ Mary J. Blige

Sokak szerint kihasználta a modell, hogy Cannes éppen tele volt gazdag emberekkel, akik a filmfesztivál és az amfAR gála kedvéért utaztak oda. Ráadásul csak éjfél után jelent meg közöttük, ami miatt sokan háborogtak is.

Forrás: Instagram/ Naomi Campbell

A modell, aki korábban Robie Williams csaja volt, egyébként egy Versace ruhában jelent meg az eseményen, és egy hatalmas macaron tortával és sok-sok pezsgővel ünnepelt. 

 

Forrás: AFP/Olivier Morin
Naomi Campbell, a divatvilág rocksztárja

Naomi Campbell egyike azoknak a szépségeknek, akik által megalakult az 1990-es években a szupermodell fogalma. Cikkek ezrei szóltak arról, hogy abban az időben egy nap alatt akár 1000 dollárt is megkerestek és olyan fényűző életet élnek, amilyet előtte a címlaplányok álmodni sem mertek. Ők voltak a divatvilág rocksztárjai; a pénz és siker mellé szépen felsorakoztak a botrányok is, amiben Naomi Campbell sokkal jobb, mint a többiek. Az elmúlt húsz évben számos alkalommal kiborult, fenyegetőzött, hisztizett és ha arról volt szó, ütött is - ezeket vesszük sorra. Olvasd el a Life.hu cikkét!