Félmillió forint volt a beugró Naomi Campbell szülinapi bulijára

Forrás: Instagram/ Mary J. Blige -
Kendall Jenner Cannes macaron Mary J. Blige Versace Naomi Campbell Leonardo DiCaprio születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres topmodell Cannes-ban tartotta 45. születésnapját. A meghívott celebek mellett az is bejuthatott a bulira, aki kicsengetett félmillió forintot.

Ment a rongyrázás Naomi Campbell 45. születésnapi partiján. A leghíresebb celebek kaptak meghívást a bulira – Leonardi DiCaprio, Kendall Jenner, Mary J. Blige – de félmillió forintért bárki felköszönthette Naomit.

Forrás: Instagram/ Mary J. Blige

Sokak szerint kihasználta a modell, hogy Cannes éppen tele volt gazdag emberekkel, akik a filmfesztivál és az amfAR gála kedvéért utaztak oda. Ráadásul csak éjfél után jelent meg közöttük, ami miatt sokan háborogtak is.

Forrás: Instagram/ Naomi Campbell

A modell, aki korábban Robie Williams csaja volt, egyébként egy Versace ruhában jelent meg az eseményen, és egy hatalmas macaron tortával és sok-sok pezsgővel ünnepelt.

Naomi Campbell, a divatvilág rocksztárja

Naomi Campbell egyike azoknak a szépségeknek, akik által megalakult az 1990-es években a szupermodell fogalma. Cikkek ezrei szóltak arról, hogy abban az időben egy nap alatt akár 1000 dollárt is megkerestek és olyan fényűző életet élnek, amilyet előtte a címlaplányok álmodni sem mertek. Ők voltak a divatvilág rocksztárjai; a pénz és siker mellé szépen felsorakoztak a botrányok is, amiben Naomi Campbell sokkal jobb, mint a többiek. Az elmúlt húsz évben számos alkalommal kiborult, fenyegetőzött, hisztizett és ha arról volt szó, ütött is - ezeket vesszük sorra. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Ez igen! Gyönyörű kismama Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20150527-tatar-csilla-a-fonogram-galan-mutatta-meg-milyen-gyonyoru-kismama.htmlTatár Csilla tegnap a Fonogram-gála háziasszonya volt. A műsorvezető nagyon csinosan mutatott fehér, rövid ruhájában.Trend--Hoppá! Kim Kardashian kétéves lányának saját sminkgyűjteménye vanhttp://www.life.hu/trend/20150527-kim-kardashian-lanyanak-north-westnek-sajat-sminkeszkozei-vannak.htmlKim Kardashian divatdiktátor kislánya, úgy látszik, nemcsak a cipők szerelemese, hanem a sminkeké is – legalábbis anyukája ezt nyilatkozta róla.Trend--Amanda Seyfriedet is lemeztelenítette a híres fotóshttp://www.life.hu/trend/20150526-amanda-seyfried-szinesznot-fotozta-mario-testino-egy-szal-torolkozoben.htmlA világhírű divatfotós, Mario Testino ezúttal Amanda Seyfried színésznőt fotózta Towel Series (törölköző sorozat) elnevezésű projektjében.Trend--Agyondicsérték közösségi oldalán Liptai Claudia nyári szettjéthttp://www.life.hu/trend/20150523-liptai-claudia-kek-es-sarga-szinu-nyari-ruhaban-fotozkodott-ami-rajongoinak-is-nagyon-tetszett.htmlA műsorvezető legújabb fotójáért teljesen odavannak a rajongói – nem is csoda, hiszen Claudia gyönyörű nyári szettbe öltözött.Trend--Debreczeni Zita szexi fürdőruhás képet posztolthttp://www.life.hu/trend/20150523-debrecezi-zita-modell-szexi-furdoruhas-kepet-posztolt.htmlZita Instagram oldalán kápráztatta el követőit dögös fürdőruhás fotójával.Trend--Nee! Női fehérneműket terveztek férfiaknak!http://www.life.hu/trend/20150522-noi-fehernemuket-terveztek-ferfiaknak.htmlSokan úgy gondolják, nem csak a nők kiváltsága a szexi fehérnemű. Egy ausztrál márka ezért megalkotta a férfiaknak szóló női fehérneműket. Igen, melltartót is.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.