Robbie Williams viszony Naomi Cambell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan tíz éve már, hogy Robbie Williamset gyengéd szálak fűzték Naomi Campbellhez.

AFP
AFP


Néhány napja Robbie Williams egy német tévéműsor vendége volt, akárcsak Naomi Campbell - az egykori párocska pedig elismerte, hogy 2001-ben majd' egy évig szeretők voltak. A vallomás azonban nem tett jót Robbie házasságának. A popsztár neje, Ayda Field ugyanis egyre nehezebben viseli férje egykori szeretőinek felbukkanását.



AFP
AFP

Tíz éve Naomi még a Formula-1-es mogul, Flavio Briatore kedvese volt, de a férfi kicsapongásait a szupermodell csak úgy tudta elviselni, ha ő is szeretőt tart - és ekkor keveredett forró románcba az egyik legnépszerűbb angol popsztárral. Naomi személyi asszisztense, Rebecca White rajtakapta a párocskát a szupermodell londoni lakásán. "Először 2001 februárjában találkoztam Robbie-val, amikor Flavio és Naomi közös lakásában töltöttek el néhány lopott órát. A fekete szépség nem is akarta titkolni a dolgokat. Mivel alattuk laktam, engem kértek meg, hogy vigyek nekik inni -és ennivalót, amikor szomjasak vagy éhesek voltak" - vallotta a személyi asszisztens korábban a Femalefirst internetes magazinnak. Rebecca szerint ezt a majd' egyéves románcot Naomi beteges féltékenysége tette tönkre.

Robbie és Naomi most elismerték viszonyukat, ez azonban nem esik jól az énekes feleségének. Neki ugyanis már elege van a fel-feltűnő szeretőkből, és abból is, hogy a Take That újraegyesülése miatt Robbie-nak alig van ideje rá. Az énekes már korábban megígérte kedvesének, hogy ezek után jobban odafigyel majd arra, mit oszt meg a médiával, és azt is elmondta, szeretne a későbbiekben minél többet Aydával lenni - akiben élete szerelmét és gyermekei anyját látja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.