Napi extrém! Egy nő zárt koporsóban érkezett az esküvőjére

Forrás: NORTHFOTO -
házasságkötés különleges esküvő őrület extrém menyasszony koporsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jenny Buckless nagyon különlegessé akarta tenni esküvője napját – ez sikerült is neki, hiszen nem mindennapi módon érkezett a házasságkötő terem elé.

Jenny öccsének utánfutója mögé erősítették a koporsót, melyben lezárt fedéllel, a házasságkötő teremig tartó 5 perces úton utazott a menyasszony. Amikor Jenny megérkezett az anyakönyvi hivatalhoz, felpattintotta a koporsó fedelét és családja legnagyobb örömére kiszállt belőle. Az érkezését ováció és taps fogadta. A vőlegény pedig eltemethette gondtalan agglegény életét.

Forrás: NORTHFOTO
Börtönbüntetést kapott az a nő, aki hangosan szexelthttp://www.life.hu/news/20150602-gemma-wale-small-angol-not-ket-het-bortonbuntetesre-itelte-a-birosag-mert-hangosan-szexelt.htmlSzomszédjai jelentettek fel, azt az angol hölgyet, aki túl hangosan szexelt párjával.News--Nyalakodás felsőfokon! Bemutatjuk az év fagylaltjáthttp://www.life.hu/news/20150602-bemutatjuk-az-ev-fagylaltjat-a-belga-csokoladebol-keszult-mogyoros-ostyatormelekkel-es-feher.htmlA belga csokoládéból készült, mogyorós ostya-törmelékkel és fehér csokoládéval rétegelt, opera royal fantázianevű fagylalt érdemelte ki "Az év fagylaltja 2015" címet Soltvadkerten. Több mint 80 alkotás közül választották ki a befutót. News--Kovács Laci újabb életveszélyes expedícióra készül – 400 kilométer a forró sivatagbanhttp://www.life.hu/news/20150527-kovacs-laci-xlaci-ujabb-eletveszelyes-expediciora-keszul-400-kilometert-gyalogol-majd-a-forro.htmlKovács Lászlóval tavaly malájziai útja kapcsán beszélgettünk, idén pedig újabb kihívásra készül: egyedül próbálja meghódítani a világ legveszélyesebb sivatagját. Laci, ha kell, saját vizeletét issza majd és szembeszáll a kígyókkal.News--Bunyósnak áll a Fásy családhttp://www.life.hu/news/20150603-fasy-adam-lanya-zsulike-hamarosan-boxolni-fog.htmlFásy Ádám ökölvívással tarja formában magát. Elárulta, lánya is hamarosan elkezdi ezt a sportot. NewsMTIEz hogy történhetett? Taxisok támadták meg a fitneszmodellt!http://www.life.hu/news/20150603-kiss-virag-fitneszmodellt-taxisok-tamadtak-meg-a-nyugatinal.htmlA Nyugati pályaudvarnál taxisok támadták meg Kiss Virágot, a szexi fitneszmodellt.News--Kereszttel pózolnak a sztárok az ápolókérthttp://www.life.hu/news/20150602-kereszttel-a-szivben-pozolnak-a-sztarok-ezzel-mutatva-hogy-kiallnak-az-apolokert.htmlEgy szívecskébe rajzolt kereszttel pózolnak a sztárok, ezzel mutatva, hogy kiállnak az ápolókért, és respektálják áldozatos munkájukat.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.