Meghalt a kislány, akit elütöttek Balatonfüreden

Forrás: Thinkstock -
halál Balatonfüred
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton két bicikliző kislányt gázolt el egy autó Balatonfüreden. Egyikük vasárnap elhunyt. 

"A kislány minden erőfeszítésünk és a végrehajtott műtéti beavatkozások dacára elhunyt" – tájékozatta a Borsot dr. Oláh Attila, a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház orvos-igazgatója.

Szombaton egy 9 és egy 13 éves kislány szülői felügyelet nélkül kibiciklizett egy forgalmas balatonfüredi útra, egy autó elgázolta őket, nem tudott megállni. A nagyobbik lányt a veszprémi kórházba szállították, a kisebbiket a helyszínen újraélesztették, majd a győri kórházba szallították mentőhelikopterrel, és megműtötték.

Nem tudták megmenteni, a 9 éves kislány vasárnap életét vesztette.

Angela Merkel nevében hackerek e-maileztek http://www.life.hu/news/20150614-angela-merkel-gepet-hackerek-tamadtak-meg.htmlAngela Merkel nevében küldtek e-maileket a Bundestag számítógépeire támadó hackerek.News--Az internet népe odavan ezért a ruháért - Megható történethttp://www.life.hu/news/20150614-az-internet-nepe-odavan-ezert-a-ruhaert.htmlEgy megható üzenet miatt lett híres a 65 éves, gyönyörű esküvői ruha.News--Oroszlánok, tigrisek szabadultak el a vihar miatthttp://www.life.hu/news/20150614-oroszlanok-tigrisek-szabadultak-el-a-vihar-miatt-gruziaban.htmlTbilisziben a hatalmas vihar miatt kialakult áradás embereket sodort magával, többen meg is haltak. NewsThinkstockOsama Bin Laden pornófilmjeit akarják a CIA-tőlhttp://www.life.hu/news/20150614-osama-bin-laden-pornofilmjeiert-perelik-a-ciat.htmlA CIA nem hajlandó nyilvánosságra hozni, milyen pornófilmeket nézett a terrorista vezér.News--Meghalt a híres színész, Ron Moodyhttp://www.life.hu/news/20150611-ron-moody-szinesz-meghalt.html91 évesen elhunyt Ron Moody, színész.NewsNorthfotoMeghalt a Playmobil atyjahttp://www.life.hu/news/20150611-horst-brandstatter-a-playmobil-atyja-meghalt.htmlHorst Brandstätter, a Playmobil-figurákat gyártó cég feje 81 éves korában elhunyt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.