2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Durva bakisorozat: Az esti Híradó után újra elsötétült az RTL Klub

Forrás: YouTube / RTL Klub -
Szellő István Híradó Erős Antónia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy hónappal ezelőtt történt már egy hasonló eset a kereskedlemi csatornánál. Akkor összeomlott a Híradó, megjelent Gálvölgyi János, vagyis óriási káosz volt a stúdióban. Most is valami hasonló történt.

A jó nézettségek ellenére súlyos technikai hibák jelzik, hogy az RTL Klubnál nincs minden rendben - írja az Origo. Kedden este egyanis az ország legnézettebb televíziója egy durva helyesírási hiba után teljesen elsötétült.

Forrás: YouTube / RTL Klub

Az alábbi videón 00:05-től láthatjuk, ahogy a műsorvezetők nem nagyon tudnak mit kezdeni a szokásos spontán csacsogással, majd 00:30-nál kifut a Híradó, és másnak kellene következnie:

Még hat másodpercig látszódott, ahogy Erős Antónia lehalkítva, némán bontani kezdi magáról a mikrofont, és kiveszi a füléből a rendezői utasítót, majd 00:37-től 01:12-ig elsötétült az ország legnézettebb csatornája.

A videón a nagy fekete semmi helyett az RTL logóját láthatják. 01:10-kor egy oda nem illő hanghiba is adásba került. 01:12-kor pár képkockára ismét visszavágják a Híradót, majd elindul a Fókusz promója.

A főműsoridő egyik legértékesebb időszakában 35 másodpercig nem volt adás. Az Origo szerint ez több mint egymillió forint kárt okozhatott a csatornának. A lap megkérdezte az RTL-t, mi történt. A csatorna annyit mondott az adás után, hogy nem a Híradó stúdiójában volt technikai hiba, hanem a nagy adásvezérlőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.