Demcsák Zsuzsa: "Ma a másodfokú bíróság hatályon kívül helyezte az elsőfokú bíróság döntését, mely felmentette a volt férjemet a lopás, rongálás, súlyos testi sértés büntette alól!"

Demcsák Zsuzsa műsorvezető ügy bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa volt férjét a januárban ellene indított büntetőperben minden vádpont alól felmentették, most viszont lehet, mégsem ússza meg, hogy felelősségre vonják.

Annak idején Kiss Józsefet rongálással, lopással, és súlyos testi sértés kísérletével vádolta meg a Mokka műsorvezetője – emlékeztet a Blikk. Januárban azonban a bíróság felmentette a férfit. Most viszont úgy tűnik, fordul a kocka.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az ügynek ugyanis csütörtökön volt a tárgyalása, melyet követően a másodfokú bíróság, ahova ügyészi fellebbezés miatt került az eset, elrendelte, hogy az elsőfokú bíróság új eljárást folytasson le, a felmentő ítéletet pedig helyezze hatályon kívül.

A történtekre Zsuzsa rögtön reagált is a hivatalos Facebook oldalán.

"Nem szólaltam meg eddig a folyamatban lévő ügyeimben. Tettem ezt azért, mert a jogi utak lassabban őrölnek, mint a bulvár rafinált kerekei. Nem is vették ezt jó néven a bulvárlapok, melyek közül az egyik ma is aljas, szemenszedett rágalmakat sorakoztat fel ellenem.
Van viszont egy hírem! Ma a másodfokú bíróság HATÁLYON KÍVÜL HELYEZTE az elsőfokú bíróság döntését, mely felmentette a volt férjemet a lopás, rongálás, súlyos testi sértés büntette alól! A másodfok új eljárás lefolytatására kötelezi a bíróságot önellentmondásra és súlyos eljárásjogi hibákra hivatkozva.
A tisztelt újságírókat kérem, hogy a tényekről írjnak és ne váljanak részesévé egy kétségbeesett bosszúálló hadjáratnak!!!
Köszönöm!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.