Demcsák Zsuzsa volt férjét a januárban ellene indított büntetőperben minden vádpont alól felmentették, most viszont lehet, mégsem ússza meg, hogy felelősségre vonják.

Annak idején Kiss Józsefet rongálással, lopással, és súlyos testi sértés kísérletével vádolta meg a Mokka műsorvezetője – emlékeztet a Blikk. Januárban azonban a bíróság felmentette a férfit. Most viszont úgy tűnik, fordul a kocka.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az ügynek ugyanis csütörtökön volt a tárgyalása, melyet követően a másodfokú bíróság, ahova ügyészi fellebbezés miatt került az eset, elrendelte, hogy az elsőfokú bíróság új eljárást folytasson le, a felmentő ítéletet pedig helyezze hatályon kívül.

A történtekre Zsuzsa rögtön reagált is a hivatalos Facebook oldalán.

"Nem szólaltam meg eddig a folyamatban lévő ügyeimben. Tettem ezt azért, mert a jogi utak lassabban őrölnek, mint a bulvár rafinált kerekei. Nem is vették ezt jó néven a bulvárlapok, melyek közül az egyik ma is aljas, szemenszedett rágalmakat sorakoztat fel ellenem. 
Van viszont egy hírem! Ma a másodfokú bíróság HATÁLYON KÍVÜL HELYEZTE az elsőfokú bíróság döntését, mely felmentette a volt férjemet a lopás, rongálás, súlyos testi sértés büntette alól! A másodfok új eljárás lefolytatására kötelezi a bíróságot önellentmondásra és súlyos eljárásjogi hibákra hivatkozva. 
A tisztelt újságírókat kérem, hogy a tényekről írjnak és ne váljanak részesévé egy kétségbeesett bosszúálló hadjáratnak!!!
Köszönöm!"