Újabb fordulat Bálint Antónia és Sarka Kata ügyében - Frabato: "Toncsi járt nálam"

mágia Sarka Kata Frabato rontás szépségkirálynő Bálint Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Frabato mestermágus nem titkolja, hogy Bálint Antónia járt már nála, annak ellenére, hogy az egykori szépségkirálynő tagadta mindezt. 

Sarka Kata szerint Bálint Antónia jósokkal, boszorkányokkal szeretne rontást küldeni a családjára. Antónia nevetségesnek tartja ezeket a vádakat, és állítja, nem járt még mágusoknál. Frabato azonban mást mond.

„Megjelent újságokban is, hogy Antónia járt nálam, ezért ez már nem titok. Sok celeb felkeresett már, összeszámoltam, körülbelül 250" – mondta Frabato, akitől Kárász Robi megkérdezte, jelentkeztek–e olyan emberek is, akik másra szeretnének rontást küldeni.

„Vannak, sajnos sokan, akik negatív dolgokat kérnek másokra. Én azonban ennek a levételével foglakozom" – szögezte le a mágus, aki negatív ráolvasással nem foglalkozik, hiszen ez számára nem lenne etikus.

Mindent a mágiáról

Ha esélyt adsz magadnak a misztikum megismerésére, megtapasztalhatod a természetfeletti hatalmasságot, mely nem más, mint a mágia lenyűgöző világa – a Life.hu cikkéből megtudhatod hogyan.
Komoly betegséggel küzd Dukai Reginahttp://www.life.hu/bulvar/20150629-dukai-regina-modell-enekesno-bagamerinek-allt-es-a-fagyispult-mogott-dolgozott.htmlNem tud ellenállni a kísértéseknek Dukai Regina, aki napfényes időben szívesen lepi meg magát hűsítő finomságokkal, sőt alkalom adtán a fagyispult mögé is beáll.TV + Bulvár--Milliomos lett Az ének iskolájának osztályelsőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-juhos-zsofi-a-tv2-az-enek-iskolajanak-osztalyelsoje-milliomos-lett-es-elmondta-mihez-kezd.htmlJuhos Zsófi a nagy nyilvánosság előtt kapta meg az első, hétszámjegyű összegét, amivel minden álmát megvalósíthatja. TV + Bulvár--Így még nem láthattad Várkonyi Andit - A híradós megmutatta érettségi tablóképéthttp://www.life.hu/bulvar/20150629-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-megmutatta-erettsegi-tablokepet-es-gondor-furtjeit.htmlFiatalkori arcát mutatta meg közösségi oldalán a gyönyörű híradós, aki 18 évesen nehezen viselte göndör fürjeit.TV + Bulvár--Így még nem láttad Stohl Andrást! Apaszerepben is remekel a színész!http://www.life.hu/bulvar/20150629-stohl-andras-kislanyaval-franciskaval-kezdte-a-nyarat.htmlStohl Andrást ritkán látható apaszerepben. A botrányairól és kíváló alakításairól közismert színész megmutatta, milyen is az, ha apaszerepben tűnik fel.TV + Bulvár--Nem kell a színháznak Szabó Győző kisportolt testehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-nem-kell-a-thalis-szinhaznak-szabo-gyozo-kisportolt-teste.htmlNem éppen a kigyúrt, jó testű színészek a kapósak a Thália színházban. Szabó Győző azért kapott szerepet, mert lassanként eltűnnek a kockák a hasáról.TV + BulvárOrigoÁll a bál: Sarka Kata és Berki Krisztián a Facebookon esett egymásnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150630-sarka-kata-es-berki-krisztian-a-facebookon-esett-egymasnak.htmlHathetes emberkísérletben vett részt Sarka Kata. Egy növény hatását tesztelték rajta, ami valamiért kiverte a biztosítékot Berki Krisztiánnál. Hajdú Péter felesége és az Éden Hotel műsorvezetője a Facebookon esett egymásnak. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.