Markos György kiborult! Eltűntek a videói a legnagyobb megosztóportálról

Markos György színész videó humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehet lejátszani azokat a felvételeket, amiken Markos György szerepel a legnagyobb videómegosztó portálon. 

A történtekre a humorista egyik rajongója hívta fel a figyelmet, aki nem tudott lejátszani felvételeket Markos rajongói oldalán - írja a Blikk. A művész értetlenül áll a dolgok előtt, és nem érti, hogy miért nem jelennek meg a felvételek. Egy 15 éve készült videón maga Zámbó Jimmy konferálja fel az előadót a Péntek esti vigadó című műsorban. A műsorhoz kapcsolodó más felvételeket el lehet indítani a videómegosztón, kivéve ezt az ominózus jelenetet.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

"Fogalmam sincs, miért nem lehet lejátszani a dalaimat, nem értem az egészet . Egyáltalán nem örülök neki, mert ezek a felvételek különösen kedvesek számomra, és jó lenne, ha minél többen megnézhetnék. Örülnék, ha kiderülne, mi történt. Az is érdekel, ki járhatott még hozzám hasonlóan" - mondta feldúltan Markos György.

A Blikk megkereste Zámbó Jimmy fiát, Krisztiánt, de ő azt nyilatkozta,hogy a családja semmit nem tud az esetről, ahogy az RTL Klubnál sem tiltottak le semmilyen felvételt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.