Már nem Beyoncé és Jay-Z a leggazdagabb sztárpár! Vajon ki taszította le őket a trónjukról?

Jay-Z Calvin Harris Taylor Swift Beyoncé leggazdagabb emberek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is olyan régen még Beyoncé és Jay-Z volt a legtöbb pénzt kereső celebpáros a világon. Szerencsétlenségükre azonban Taylor Swift összejött Calvin Harisszel, és a fiatal pár elvette a megtisztelő címet.

146 millió dollárt, vagyis nagyjából 40 milliárd forintot szedett össze tavaly Taylor Swift és az alsógatyában is szexi dj barátja. A fiatalok hosszú találgatás után vállalták fel kapcsolatukat, de azóta már egy közös képet is posztoltak magukról.

Forrás: Northfoto

A zenészpáros nagyjából 10 milliárd forintnyi összeggel előzte meg a címet korábban birtokló Beyoncét és Jay-Z-t - olvasható a Forbes magazinban. Korábban egyébként Taylor Swift már a legjobban kereső énekesnő trónjáról is letaszította Beyoncét, most pedig, úgy látszik, egy újabb fronton vert rá a béranyával gyereket szülő hírességre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.