Utolsó perceiben felesége volt Haás Vander Péter mellett

betegség halál család Haás Vander Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal került kórházba egy váratlan rosszullét miatt Haás Vander Péter, akit július 13-án ért a halál. 

A színész lánya, Zsófia a Blikknek elmondta: édesapja küzdelme a kórral sokáig tartott: „Négy hónapja lett rosszul, akkor a Péterfy Sándor utcai kórház belgyógyászatára került. Mindenki megtett érte mindent. Végül egy másik problémával a baleseti sebészet egyik osztályára vitték át, ott érte a halál. Utolsó perceiben édesanyám volt mellette. Nagyon fontos volt neki a család, édesanyám és én is meghatározó szerepet játszottunk az életében. Szerető, gondoskodó édesapa volt.

Évek óta küzdött a gyilkos kórral Haás Vander Péter Forrás: MTI/Kollányi Péter

Ha kíváncsi vagy, arra a 11 leghíresebb szinkronhangra, akik már nincsenek közöttünk, kattints IDE.

Az 52 éves színész július 13-án hunyt el. Több mint húsz éve szinkronizált, számos sorozat főszereplőjének adta a hangját: a Dexterben Dexter Morgan, a Cobra 11-ben Frank Stolte, a Lostban Desmond David Hume, A szökésben Quinn, a Shark - Törvényszéki ragadozóban Leo Cuttler államügyész magyar hangja volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.